Stand Suport pentru Sport, Recuperare, Exercitii Fizice, Fitness, Gimnastica cu Inaltime Ajustabila 96-102cm

254.99 RON
Scurta descriere:
SPECIFICAȚII:-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 85x125x102cm-ajustare înălțime: 96,5-102cm.-încărcare maximă: 275 kg.-greutate set: 16.75kg.-greutate cu ambalaj: 17.40kg.Menținere...
MXY-6441
Momentan Indisponibil

Descriere Produs

Stand Suport pentru Sport, Recuperare, Exercitii Fizice, Fitness, Gimnastica cu Inaltime Ajustabila 96-102cm

SPECIFICAȚII:
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 85x125x102cm
-ajustare înălțime: 96,5-102cm.
-încărcare maximă: 275 kg.
-greutate set: 16.75kg.
-greutate cu ambalaj: 17.40kg.


Menținerea poziției corecte, menținerea unei sănătății și a siluetei atractive sunt principiile de bază care afectează zilnic bunăstarea și calitatea vieții. Activitatea fizică va contribui la atingerea acestor obiective și merită utilizarea unui astfel de instrument de formare suplimentar pentru a funcționa corespunzător.


Standul este un dispozitiv care vă permite să efectuați o gamă largă de exerciții generale de rezistență și reabilitare. Calitatea și siguranța dispozitivului sunt garantate prin respectarea standardului PN-EN ISO 3834-1, care se referă la siguranța realizării de suduri de conectare a elementelelor individuale.


Construcția solidă și stabilă se bazează pe picioare largi și aplatizate la bază, care sunt protejate suplimentar cu capace de plastic pe margini. Acest lucru minimizează riscul deplasării întregului set, chiar și atunci când efectuați exerciții dinamice. Acest lucru nu numai că protejează întreaga structură împotriva fluctuațiilor, înclinării și vibrațiilor, dar protejează și solul. Standul poate fi ajustat în funcție de caracteristicile fizice ale utilizatorului și, de asemenea, pentru a se potrivii precis cu tipul de antrenament individual. Fără unelte, puteți seta distanța dintre brate și pentru a ajusta înălțimea nivelului superior și inferior al brațului, precum și a mânerelor pentru exerciții musculare triceps, utilizați chei.

Suprafața acoperită cu pulbere este netedă și oferă o prindere sigură. Siguranța este, de asemenea, oferită de lipsa muchiilor ascuțite și de protejarea șuruburilor de fixare cu capace speciale în formă semi-rotunda din plastic. Aparatul de exerciții poate fi folosit nu numai într-o sală de gimnastică privată. Datorită calității manoperei și a nivelului înalt de securitate, este destinat și utilizării în spații comerciale, cum ar fi sali de fitness, hoteluri, centre de reabilitare, precum și centre sportive sau de recreere. Setul include un set de șuruburi și capace, care vă permit să asamblați dispozitivul în câteva minute și să-l utilizați imediat pentru exercitii.


Producator:Palmonix
Cod:MXY14-6441

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Volteno Electronic