Suport Foto tip Trepied Reglabil S5 pentru Telefon cu Telecomanda Bluetooth pentru Actionare de la Distanta

Producator: Palmonix
70.99 RON
Scurta descriere:
DOMENIU LARG DE APLICARE - filet de fixare standard 1/4" prindere pe smartphone pentru a permite utilizarea camerelor de luat vederi, camere digitale și telefoane mobile.CONTROL TELECOMANDA - în set...
MXY-6067
Momentan Indisponibil

Cumpără împreună

Descriere Produs

Suport Foto tip Trepied Reglabil pentru Telefon cu Telecomanda Bluetooth pentru Actionare de la Distanta

DOMENIU LARG DE APLICARE - filet de fixare standard 1/4" prindere pe smartphone pentru a permite utilizarea camerelor de luat vederi, camere digitale și telefoane mobile.
CONTROL TELECOMANDA - în set există o telecomanda, care permite controlul de la distanță a dispozitivelor mobile bazate pe sistemele de operare iOS și Android.
SPECIFICAȚII - dimensiunile trepiedului (inaltime min / max): 45-133cm; greutatea setului 450g.
AJUSTARE PRECISA - cap reglabil în trei planuri și picioarele flexibile permit poziționarea precisă a dispozitivului.
TRANSPORT UȘOR - greutatea redusă și dimensiunea mică vă permit să transportați accesoriile în orice călătorie.
SPECIFICAȚII:
-telecomandă: CR 2032 3V baterie (inclusă)
-dimensiunile trepiedului (inaltime min / max): 45-133cm.
-Lățimea suportului telefonului (min / max): 55 / 85mm.
-filet: 1/4 ".
-greutatea setului: 450g.
-greutate cu ambalaj: 550g.

Setul contine:
-trepied.
-suport telefon.
-telecomanda.
-husa.


Posibilitățile largi de înregistrare a imaginilor oferite de dispozitivele electronice disponibile în prezent îi fac să merite să aibă grijă de cele mai bune efecte posibile sub formă de fotografii sau videoclipuri. Folosind accesorii suplimentare, puteți îmbunătăți cu ușurință calitatea acestora. Utilizarea unui trepied pentru un telefon sau a unei camere foto / digitală permite stabilirea fiecăruia dintre aceste dispozitive și selectarea celui mai convenabil cadru care va da farmecul locului sau unicitatea situației.

Trepiedul are un filet standard de fixare de 1/4 " , care poate fi înșurubat direct la echipamentul de acest tip de atașament. Dacă doriți să utilizați un smartphone, utilizați suportul special inclus de 5 5-85mm . Montarea în dispozitiv este simplu și posibil să se pună în aplicare doar în câteva secunde. Asigură poziționarea exactă a cadrului capului de control. Picioare telescopice extensibile permit poziționarea stabilă a trepiedului chiar și pe teren denivelat și asigură o nivelare precisă.

În set este inclus și o telecomanda de control de la distanță. Un dispozitiv mic care poate fi configurat să funcționeze cu dispozitive mobile care rulează pe sisteme iOS sau Android , se conectează la telefoane sau tablete prin Bluetooth .
Butonul activează funcția de a face o fotografie. Funcționează în gama de tehnologii Bluetooth, deci până la o distanță de aproximativ 10 metri . Desigur util pentru selfie-uri și pentru portrete. O singură apăsare realizeaza o singură fotografie.


Producator:Palmonix
Cod:MXY12-6067
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.