Suport Mobil Dublu Metalic pentru Haine si Umerase cu Inaltime Reglabila 90-160cm

67.99 RON
Scurta descriere:
INALTIME AJUSTABILA - capacitatea de a regla în mod independent înălțimea fiecărei părți a suportului, permițându-vă să agațați haine mai lungi sau mai scurte.ROȚI CU BLOCAJ - blocarea r...
MXY-5346
10 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Suport Mobil Dublu Metalic pentru Haine si Umerase cu Inaltime Reglabila 90-160cm

INALTIME AJUSTABILA - capacitatea de a regla în mod independent înălțimea fiecărei părți a suportului, permițându-vă să agațați haine mai lungi sau mai scurte.
ROȚI CU BLOCAJ - blocarea roților din spate facilitează stabilirea suportului în orice loc, fără a vă îngrijora deplasarea nedorită a acestuia.
SPECIFICAȚII - dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 82/34 / 89.5-161cm; Greutate: 1,9 kg.
PROTECȚIE - tuburile principale superioare au o protecție specială la capete, care împiedică alunecările hainelor sau a umeraselor pe la capetele laterale. Panourile extinse pot oferi spațiu suplimentar pentru agățarea umeraselor, de exemplu.
RAFT INFERIOR - stabilizează construcția suportului și, în plus, poate fi folosit pentru a stoca obiecte mai mici, cum ar fi pantofi, pungi etc.SPECIFICAȚII:
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 82/34 / 89.5-161cm.
-greutate: 1,9 kg.
-greutate cu ambalaj: 2,2 kg.


Suportul mobil de agatat haine vă permite să stocați un număr mare de bucăți îmbrăcăminte pe care doriți să le aveți la îndemână.
Două brațe reglabile independent pot fi reglate la orice înălțime. Acest lucru vă va permite să agățați mai multe bucăți de îmbrăcăminte.

Roțile permit orice mișcare suportului, chiar și atunci când este complet încărcat, iar după poziționarea acestuia în locul dorit, roțile din spate se pot bloca, astfel se va asigura poziția sa stabilă. Tuburile superioare, principale de au terminatii cu protecție specială sub formă de cârlige. Acestea împiedică umerasele să alunece de pe cuier, dar ele pot fi, de asemenea, folosite pentru agățarea hainelor / umeraselor direct.

În partea de jos a suportului sunt încă două traversele, care rigidizează, întreaga structură, și sunt destinate pentru depozitarea pantofilor, genților sau a altor elemente, pe care nu dorim sa le depozitam jos, pe sol. Suprafața netedă ușurează curățarea cu o lavetă umedă.


Producator:IsoTrade
Cod:MXY13-5346

Recenzii

Sortati dupa:
5
Imi place acest suport. Un mare plus sunt rotile care ma ajuta sa mut suportul cu usurinta oricand .
Rezistent, se asambleaza usor.
5
Un produs bun,incapator si livrat rapid.
5
Un produs foarte bun.
5
Sunt foarte mulțumită de el,e stabil și destul de solid.Il recomand cu încredere!
5
Produsul este destul de stabil si chiar foarte începător sunt mulțumită de el
5
Un produs foarte bun timp de livrare rapid ...nu am cuvinte... mulțumesc mult
5
Produsul este destul de stabil si de incapator. Chiar mult mai stabil ca ceea ce am avut pana acum cumparat din supermarket.
Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Cadouri

Altii au cumparat si...