Trusa de medic doctor pentru copii, joc educational cu 10 elemente functionale

50.99 RON
Pret vechi: 80.00 RON
Scurta descriere:
STIINTA SI DISTRACTIE - jocul combină forma de divertisment cu știința; un copil poate să se joace și să învețe despre corpul uman în același timp; folosit pentru a se juca singur sau într-...
MXY-6118
Momentan Indisponibil

Cumpără împreună

Descriere Produs

Trusa de medic doctor pentru copii, joc educational cu 10 elemente functionale

STIINTA SI DISTRACTIE - jocul combină forma de divertisment cu știința; un copil poate să se joace și să învețe despre corpul uman în același timp; folosit pentru a se juca singur sau într-un grup, integrează copiii între ei.
10 ELEMENTE - elementele și funcțiile lor ofera distracție și dezvoltă creativitatea; îmbogățeste profesia de medic și familiarizeaza copilul cu necesitatea de a avea grijă de sănătate.
SPECIFICAȚIE - dimensiuni trusa (lățime / înălțime / grosime): 27/24/8 cm, greutate set: 478g, într-un set de 10 elemente.
PORTABILITATE - elementele setului sunt plasate într-o trusa de transport la îndemână, ușoara și compacta, cu mâner și închidere in 2 cleme, astfel încât copilul poate lua cu ușurință setul la grădiniță, la un coleg, la plimbare, intr-o excursie sau o iesire cu familia.
SIGURANTA - realizat cu atenție din materiale sigure pentru sănătate; marginile netede nu reprezintă o amenințare pentru copil.SPECIFICAȚII:
-vârstă: de la 3 ani.
-certificat: CE, EN 71.
-material: plastic.
-dimensiuni trusa (lățime / înălțime / grosime): 27/24/8 cm.
-greutate set: 478g.
-sursa de alimentare:
*termometru, otoscop (instrument de examinare urechi) și oglindă dentară 2 x LR1130 (inclus).
*stetoscop 2 x LR44 (inclus).


Setul include:
-stetoscop.
-ciocan neurologic (refelxe).
-seringă.
-otoscop (instrument de examinare urechi).
-termometru.
-oglinda dentara.
-ochelari fara lentile.
-recipient / flacon cu capac detașabil.
-ecuson.
-trusa.


Copiii din natură sunt curioși și le place să imite alți oameni cu diferite profesii, din viata de zi cu zi. Ei învață prin observare și apoi se joacă. Setul de doctori este o jucărie excelentă, si poate fii, de asemenea, o formă de învățare pentru fiecare copil. Este folosit pentru a se juca un singur copil sau într-un grup, ceea ce oferă capacitatea de integrare. Copilul poate juca rolul unui medic sau al unui pacient.

Setul este alcătuit din 10 elemente, care sunt plasate într-o trusă la îndemână, ușoară și mică, cu mâner, închisă prin două cleme. Trusa, in partea frontala are o fereastră din plastic prin care se poate vedea conținutul setului, în timp ce spatele este opac. Datorita trusei, copilul poate lua o jucăria la grădiniță, la colegi, in grădină, la plimbare, excursie sau vacanta.


Stetoscopul, atunci când este apăsat, redă sunetul unei batai de inimă, iar ledul în formă de inimă se aprinde. Capetele instrumentului sunt cauciuc și, astfel, sunt sigure pentru copilul care va dori să le pună în urechi. Ciocanul este folosit pentru atingerea și verificarea reflexelor. Seringa rulează ușor în sus și în jos, astfel încât să puteți simula în mod realist injecția. Utilizați otoscopul cu iluminare pentru a verifica urechile. Oglinda iluminată vă ajuta să verificați dacă dinții sunt sănătoși. Termometrul prezintă 3 temperaturi diferite și are un cursor pentru reglarea măsurătorilor. După apăsarea butonului roșu, afișajul se aprinde.

Dispozitivele iluminate sunt alimentate de bateriile incluse în set. Termometrul, otoscopul și oglinda dentară conțin 2 baterii tip LR1130 și bateriile de stetoscop 2 LR44. Înlocuirea nu reprezintă o problemă, deoarece pentru a face acest lucru, deșurubați doar șuruburile mici. Metoda de înlocuire a bateriilor protejează copii și îi împiedică să îndepărteze acestea în absența unui adult.

Elementele sunt realizate cu atenție din materiale sigure pentru sănătate. Au margini netede, iar forma lor special concepută îi ușurează să înțeleagă și să se țină ferm în mână. Setul este universal și potrivit atât pentru fete cât și pentru băieți.

O idee de cadouri minunată!


Producator:IsoTrade
Cod:MXY14-6118

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Altii au cumparat si...