Vioara jucarie pentru copii cu arcus pentru efecte muzicale

56.99 RON
Pret vechi: 90.00 RON
Scurta descriere:
Caracteristici:DETALII REALE - vioara este echipată cu toate elementele pe care le au un instrument real, datorită căruia sunt un ajutor valoros în familiarizarea copiilor cu muzica și instrument...
MXY-6288
Momentan Indisponibil

Descriere Produs

Vioara jucarie pentru copii cu arcus pentru efecte muzicale

Caracteristici:
DETALII REALE - vioara este echipată cu toate elementele pe care le au un instrument real, datorită căruia sunt un ajutor valoros în familiarizarea copiilor cu muzica și instrumentele muzicale.
CORZI METALICE - instrumentul de jucărie are corzi metalice care pot fi reglate cu pini, iar atunci când sunt atinse acestea declanșează efectele sonore.
SPECIFICATII - varsta: de la 3 ani, certificat: CE, EN71, sursa de alimentare: baterie AA 1.5V AA, dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 45 / 15,5 / 7cm, greutate set: 274g.
EFECTE SONORE - butoanele din partea de jos includ muzica de fundal și sunetul pentru distracție, precum și diverse tipuri de melodii, care pot fi apoi redate în timp ce atingeți corzile metalice. De asemenea, puteți atinge corzile cu ajutorul degetelor pentru a extrage sunete, astfel încât să puteți folosi jucăria fără arcus.
EFECTE LUMINOASE - LED-urile colorate au fost plasate sub corzi; strălucesc alternativ roșu și albastru, ceea ce captează atracția vizuală a jucăriei.SPECIFICAȚII:
-vârstă: de la 3 ani.
-certificate: CE, EN71.
-sursa de alimentare: baterie 2x AA 1.5V (nu este inclusa).
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 45 / 15,5 / 7cm.
-greutatea setului: 274g.
-greutate cu ambalaj: 597g.Jocul cu muzica este o atractie, acesta fiind unul dintre factorii de baza ai dezvoltarii intelectuale pentru copil. Vioara, arcusul este un instrument muzical de jucărie, care va încuraja copiii să învețe sunete noi, suplimentare, și , astfel, să le introducă în lumea muzicii. De asemenea, poate deveni un impuls intens prin care începe o adevărată pasiune muzicală și poate deveni chiar și cauza unei cariere artistice.

Vioara de jucărie este realizata din plastic care combină durabilitatea și greutatea redusă. Funcționarea instrumentului nu provoacă dificultăți chiar și pentru copiii mai mici. Culorile intense captează atenția și încurajează joaca. Putem învăța cu ușurință copilul noțiunile de bază ale construirii instrumentului.


Jucăria este echipată, de asemenea, cu un sistem electronic și un difuzor, prin care sunetele și melodiile sunt produse cu ajutorul butoanelor amplasate pe partea inferioară a carcasei. Cele cinci butoane activează tot felul de sunete. Primul buton este utilizat pentru a activa 5 melodii. Al doilea buton este pentru muzica de fundal. Al treilea buton este folosit pentru a activa 3 melodii. Al patrulea buton lansează aceleași melodii ca primul, dar într-o tonalitate și un ritm diferit, iar al cincilea buton transformă râsul și vocea copilului încurajând să joace.

Dupa pornirea melodiei sau fundalului, corzile metalice reactioneaza la atingere. Dotările ulterioare declanșează sunete succesive din melodia setată anterior. Setul are, de asemenea, un arcus de jucărie care poate fi mutat în siguranță în jurul corzilor. Vioara de jucărie are, de asemenea, două leduri colorate. Fiecare dintre ele se aprinde alternativ, emit lumină albastră și roșie.

Vioara poate fi tratată în primul rând ca o jucărie, pe care copilul va recunoaște elementele de bază ale jocului pe acest tip de instrumente. Dar poate fi de asemenea prezentat atractiv pe un raft sau pe perete ca un element original de design interior.


Producator:IsoTrade
Cod:MXY14-6288

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Altii au cumparat si...