Cutie pentru ceas automat ManiaMagic

Producator: Vistar
221.99 RON
Scurta descriere:
RotomatCeasurile automate nu necesită atât de multă grijă din partea utilizatorului în ceea ce privește întreținerea continuă a mecanismului. Purtând ceasul în fiecare zi și făcând mișc...
VST-KRB-68808151
Momentan Indisponibil

Cumpără împreună

Descriere Produs

Cutie pentru ceas automat ManiaMagicRotomat

Ceasurile automate nu necesită atât de multă grijă din partea utilizatorului în ceea ce privește întreținerea continuă a mecanismului. Purtând ceasul în fiecare zi și făcând mișcările mâinii ale proprietarului, rotorul, care se deplasează cel mai des în ambele direcții, înfășoară automat arcul de acționare, datorită căruia cronometrul poate indica timpul în mod continuu și nu necesită o înfășurare sistematică manuală.

Ce se întâmplă dacă avem mai multe ceasuri automate și nu le putem purta în fiecare zi?

Într-o astfel de situație, soluția perfectă pentru a menține mecanismul în mișcare, în ciuda faptului că ceasul nu este purtat, este un dispozitiv numit Rotomat.

Rotomatul este un dispozitiv folosit pentru depozitarea ceasurilor echipate cu înfășurare automată. Ceasurile din carcasă sunt setate constant într-o mișcare circulară similară cu cea a încheieturii umane.

Datorită acestui lucru, chiar și după mult timp de a nu purta ceasul preferat, acesta va funcționa perfect!

Rotomatul este acoperit cu piele ecologică elegantă. Este mic, deci nu ocupă mult spațiu. Motorul încorporat în carcasă este aproape silențios.

Perna de ceas a fost dotată cu o suprapunere suplimentară, datorită căreia se va încadra în fiecare model de ceas, indiferent de lungimea curelei.

Ciclul de rotație este de 2 minute într-o parte, pauză la 6 minute, apoi 2 minute în cealaltă parte, pauză la 6 minute. Aceste cicluri se vor repeta până când dispozitivul este oprit folosind butonul din spatele carcasei.

Setul include un adaptor de curent alternativ cu un adaptor de priză european. În plus, este posibilă alimentarea rotomatului cu două baterii AA de 1,5 V.


Produse la preturi de importator direct !
Producator:Vistar
Cod:VST2-KRB-CEASRTM
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Altii au cumparat si...