Aparat Insectocutor lampa UV anti-insecte, alimentare USB, eficienta 20mp, 5W

Producator: Cronos
60.99 RON
Scurta descriere:
Visati la o seara perfecta pe terasa, dar va deranjaza tantarii care va tulbura linistea? Lampa pentru anti-insecte este solutia perfecta pentru dvs.! Lampa UV speciala va scapa rapid de insectele nep...
NWE-ZY04-9311860
20 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Aparat Insectocutor lampa UV anti-insecte, alimentare USB, eficienta 20mp, 5W

Visati la o seara perfecta pe terasa, dar va deranjaza tantarii care va tulbura linistea? Lampa pentru anti-insecte este solutia perfecta pentru dvs.! Lampa UV speciala va scapa rapid de insectele neplacute si fara a fi nevoie de produse chimice.

Lumina UV atrage insectele iar sistemul special conceput al insectocutorului le aspira in aparat, intr-un recipient situat in partea de jos a dispozitivului, murind dupa un timp scurt din cauza lipsei de hrana.

Modul de functionare linistit nu va va perturba somnul , asa ca puteti utiliza dispozitivul noaptea in locul in care va aflati.

Este sigur pentru oameni sau alte animale, pentru ca nu contine substante chimice si nu emite radiatii. In ceea ce priveste zgomotul, lampa nu emite niciun sunet. Poate fi conectata la orice dispozitiv cu port USB sau un adaptor obisnuit.

Este usor de curatat si poate fi transportata oriunde aveti nevoie. Datorita alimentarii pe USB poate fi conectata inclusiv la un laptop, baterie externa, etc.


Specificatii:

Culoare: alb
Dimensiuni: 23 x 13 x 13 cm
Curent de intrare: 5V
Putere: 5W
Material: ABS + PC
Volumul: 35 dB
Lungime de unda UV: 368 nm
Alimentare: USB
Suprafata de lucru: 20-40 m²
Producator:Cronos
Cod:NWE-ZY04-9311860
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.