Despicator de busteni vertical, Ceccato Olindo, motor Honda 5 CP, 10 tone, diametru max 50 cm, lungime max 50 cm FMG-106689

18660.74 RON
Scurta descriere:
FABRICAT IN ITALIADespicatorul de busteni pe benzina Bull SPL10H de la Ceccato Olindo este un despicator vertical de busteni cu motor Honda GP160 pe benzina a carui constructie este in intregime M...
FMG-106689
4 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

FABRICAT IN ITALIA

Despicatorul de busteni pe benzina Bull SPL10H de la Ceccato Olindo este un despicator vertical de busteni cu motor Honda GP160 pe benzina a carui constructie este in intregime Made in Italy

Printre cele mai bune despicatoare de busteni din categorie din punct de vedere al raportului calitate/pret, realizate cu materiale de foarte buna calitate, cu cadru super solid cu tubular dublu ranforsat.

SPL10H cu o tractiune de 10 tone si cadru tubular dublu ranforsat, complet sudat robot, permite despicarea bustenilor, chiar si noduri, de dimensiuni variabile pana la o inaltime maxima de 54 cm.

Echipat cu o pompa dubla de mare capacitate, garanteaza o tractiune puternica si o viteza dubla de lucru. Are un motor Honda GP160 cu ardere interna de 5 CP. Este echipat si cu doua roti pentru miscare realizate cu un amestec special de cauciuc care permite ca pietrele sa nu se blocheze.

Masina are furtunuri hidraulice cu o teaca de panza serigrafica Ceccato Olindo introdusa in fitinguri, care respecta pe deplin cele mai recente prevederi de reglementare CE.

Despicatorul de busteni Ceccato Olindo BULL SPL10H respecta reglementarile CE privind siguranta in munca.

Putere de tractiune: 10 tone

Diametrul trunchiului: de la 10 la 50 cm

Lungimea bustenilor: de la 18 la 50 cm

Cursa: 54 cm

Dimensiuni totale: 110x90x159 cm

Greutate: 125 kg

Despicatorul de busteni Ceccato Bull este fabricat integral in Italia

Aceasta masina face parte din linia de despicatoare de busteni Ceccato Olindo Bull

Siguranta fara precedent a taietorului de lemne Ceccato Olindo

DESPITATOR DE BUSTE MODEL 10/12 TONE

Pana de taiere cu inclinare de 3° spre coloana.

Parghii de control al bratului: Parghii scurtate in bratele suport pentru busteni si pozitionarea acestora respectand masuratorile de inaltime indicate de reglementari. De asemenea, au o forma conceputa pentru a preveni caderea bustenului catre operator.

Furtunuri hidraulice: Am marit diametrul furtunului, acest lucru permite o temperatura mai scazuta a uleiului. Protectie si ecranare cu teaca de panza serigrafica Ceccato Olindo, inchisa cu stifturi de otel. In cazul ruperii sau spargerii tubului, acesta retine uleiul prin vaporizarea acestuia fara niciun risc de ranire.

Toate pictogramele cerute de reglementari sunt aplicate fiecarui model de masina si toate manualele de utilizare sunt actualizate

intretinere

Motor Honda GP 160

Motor semi-profesional Honda GP 160 de ultima generatie cu tehnologie OHV cu supapa in cap.

Caracteristici:

• Tip motor: Monocilindric 4 timpi - OHV

• Tip cilindru: Fonta

• Deplasare: 163 cm°

•Capacitate rezervor: 3,1 litri

• Consum: 1,3 It/h la 3000 грm

Seria profesionala Honda „GP” si a fost dezvoltata pentru lucrari grele in domeniul constructiilor, agriculturii, generatoarelor, aparatelor de sudura etc., caracterizate prin durabilitate si fiabilitate deosebite.

Putere nominala: 5 CP

ATENTIE

Motorul este LIVRAT FARA ULEI.

Inainte de a-l porni, cititi cu atentie manualul de instructiuni.

Pana, parghii cu doua maini si masa de lucru

Cu o tractiune de nu mai putin de 10 tone, acest despicator de lemne Ceccato este capabil sa despice busteni de dimensiuni variabile pana la maxim 50 cm inaltime si 50 in diametru.

Pana despicatorului de busteni este realizata din otel de foarte mare rezistenta.

Suprafata de lucru este mare: 39 x 30 cm

Pentru utilizator, va fi suficient sa foloseasca parghiile cu doua maini pentru a controla supapa hidraulica a despicatorului de busteni pentru a-si indeplini cel mai bine nevoile de lucru.

Perechea de manere de operare este echipata cu aparatori speciale standard si toate dispozitivele de siguranta care protejeaza utilizatorul.

Sistem de control al comutatorului de limita reglabil

 src=/userfiles/c5c67397-4a03-4ca8-b4c1-b6ef91d977ec/Image/LOGO_CECCATO.jpg

Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.