Friteuza multifunctionala, fara grasime, care nu numai ca prajeste dar si dezgheata, incalzeste, coace si are functie de gratar . Friteuza este recomandat pentru prepararea cartofilor prajiti, carne, peste, legume si prajituri.
Puterea de 1800W permite pregatirea rapida a alimentelor
Pana la 80% mai putine grasimi decat o prajitoare standard
Capacitate cos: 5,2 l
Capacitate bol: 8l
Incalzire rapida si distributie uniforma a caldurii
Reglarea temperaturii intuitive (80-200 ° C) si reglarea timpului (0-60 min)
Panou cu LED digital touch
7 programe
2 cosuri de prajit cu o acoperire antiaderenta. Una neteda, cealalta cu gauri.
Curatare usoara - posibilitatea spalarii cosurilor in masina de spalat vase
Oprire automata atunci cand friteuza atinge temperatura corecta si relua functionarea atunci cand temperatura scade
Lampa de control
Semnal sonor cand incalzirea este completa
Protectie la supraincalzire
Blocarea dubla a manerului impiedica detasarea unui cos de celalalt.
Lungimea cablului: 1 m
Dimensiuni prajitoare: 31 x 38 x 36,5 (lungime x latime x inaltime)
Componente din otel inoxidabil
ACCESORII:
tigaie, de exemplu, pentru pizza (diametru: 180 mm)
cratita pentru coacere, de exemplu, paine (diametru: 185 mm)
compartiment alimentar
cos (dimensiuni: 230 x 240 mm)
INCALCAREA CU UTILIZAREA AERULUI - forma profilata a friteuzei adanci si a aerului fierbinte va determina ca mancarea sa fie incalzita uniform si astfel crocanta la exterior si delicata la interior.
FARA FURT FARA ULEI - folositi o cantitate mica de ulei sau nu adaugati deloc.
VARIETATEA ALIMENTELOR - datorita a doua cosuri de structura variata si a unei game largi de reglare a temperaturii 80-200 ° C, puteti pregati diverse feluri de mancare.
ALEGERE SANATOARE - Spre deosebire de prajitoarele adanci traditionale, nu necesita prajire profunda, ceea ce permite o pregatire mult mai sanatoasa a alimentelor. Mananca sanatos si gustos
Sfaturi despre utilizarea unei prajitoare grase:
Folosirea unei prajitoare adanci fara grasime pentru prepararea alimentelor va ofera un avantaj asupra procesului de preparare a alimentelor intr-un cuptor traditional sau prajit.
Scaderea colesterolului. Folosind circulatia fortata a aerului, exista o reducere a grasimilor alimentare si o reducere a colesterolului.
Economiseste timp si energie. Eficienta ridicata a metodei de circulatie fortata a aerului pentru prepararea alimentelor reduce timpul si energia.
Conservarea valorilor gustative. Prea mult timp si temperatura prea ridicata privati cu usurinta mancarea de gust. Aceasta problema poate fi rezolvata cu un control facil al timpului si al temperaturii.
Adaugarea unei cantitati mici de grasimi in preparatele preparate le va face crocante dupa preparare. Amestecarea ingredientelor la mijlocul timpului de preparare va face ca acestea sa fie incalzite uniform
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|