Gazon/Iarba artificiala, verde, inaltime fir 20 mm, 5x1 m MART-2171531

313.02 RON
Scurta descriere:
...
MART-2171531
1 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Iarba artificiala, verde, inaltime fir 20 mm, 5x1 m


Iarba artificiala ecologica este acceptata de animale de companie, sigura pentru copii, are protectie UV, este rezistenta la foc si intemperii si are gauri de drenaj pentru apa.

Caracteristici:

INSTALARE SIMPLA: Gazonul artificial va veni intr-un sul care este gata fabricat la dimensiunea marcata mai sus. Trebuie doar sa alegeti o zona care sa puna si sa rostogoleasca iarba si ati terminat! Puteti chiar taia ruloul de iarba in dimensiunile dvs. pentru a va adapta mai bine locul.

INTRETINERE USOARA: Prin ploaie sau soare, acest covoras de iarba sintetica se mentine durabil fara sa se estompeze sau sa cada. S-a folosit polietilena de inalta calitate si fire de polipropilena rezistente la radiatii UV, concepute pentru a rezista la lumina puternica a soarelui sau la “pipi” de caine fara a se degrada.

APLICARE VASTA: Daca doriti ca orice loc din jurul vostru sa aiba un sentiment natural verde pe tot parcursul anului, nu ezitati sa aveti acest gazon! Puteti sa-l puneti in balconul dvs., sala de mese, bucataria, curtea sau pentru a face propriul teren de joaca. Ofera un design excelent atat pentru zonele exterioare cat si pentru interior, cu aspect natural frumos. src=https <img src=

Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.