Generator curent electric Tagred, 2500W, motor 4 timpi cu stabilizator de tensiune

946.99 RON
Pret vechi: 1226.99 RON
Scurta descriere:
Un generator cu sistem AVR (stabilizator de tensiune) și un generator tradițional Dacă ați avut ocazia să lucrați cu un generator tradițional / convențional, cu siguranță ați observat fluct...
TGD-TA2500H
1 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Generator curent electric Tagred, 2500W, motor 4 timpi cu stabilizator de tensiune

Un generator cu sistem AVR (stabilizator de tensiune) și un generator tradițional Dacă ați avut ocazia să lucrați cu un generator tradițional / convențional, cu siguranță ați observat fluctuații de curent - luminile s-au întunecat și apoi s au aprins din nou la putere maximă. Aceste fluctuații de energie sunt periculoase pentru multe dispozitive moderne și delicate. De exemplu, dacă computerul (frigiderul) a fost alimentat de un generator obișnuit (fără AVR), acesta s ar putea opri din cauza fluctuațiilor de tensiune sau arde. Fluctuațiile de putere bruscă pot fi adesea fatale pentru multe dispozitive. Nu veți experimenta fluctuații de tensiune atunci când utilizați un generator.
- Tensiune: 230 V
- Putere: 2,2 kW
- Pornire: manual
- Tehnologie inovatoare
- mai puternic și mai eficient decât alte agregate.
- Operare simplă, ergonomic și economic;
- echipat cu un amortizor pentru o funcționare liniștită
- confecționat din materiale de înaltă calitate.
- are stabilizator de tensiune
- echipat cu voltmetru;
- pornire manuala;
- Motor în 4 timpi
- Capacitate rezervor 16l.

Generatorul este ideal pentru alimentarea cu energie electrica de urgență: acasă și la birou în autoturisme și autovehicule în camioane și tractoare, bărci, iahturi în echipamente industriale etc.
Tehnologia inteligentă de accelerație (controlul schimbării vitezei) Spre deosebire de generatoarele tradiționale care funcționează la o viteză constantă / rpm, generatorul portabil al Tagred este echipat cu un microprocesor controlat de tehnologia de accelerație inteligentă, care ajustează viteza motorului pentru a se potrivi cu exactitate sarcinii. Dacă generatorul nu alimentează multe dispozitive, funcționează cu o viteză mai mică. În acest fel, generatorul reduce consumul de combustibil, prelungind durata de viață a motorului și crescând diferența dintre umplerea rezervorului de combustibil. Când sarcina crește, generatorul va crește automat viteza și RPM, adaptându-se la cererea de energie.


Producator:Tagred
Cod:TGD5-TA2500H

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Altii au cumparat si...