Lampa camping pliabila, cu LED ManiaMall Cars

Producator: GLOBIZ
25.32 RON
Scurta descriere:
Produsul este o lampă camping compactă, pliabilő, care nu poate lipsi de la nici o excursie! , , Datorită designului compact, încape chiar și în buzunar. Datorită tehnologiei LED, oferă ilumi...
CRD-GLOF18680
Momentan Indisponibil

Cumpără împreună

Descriere Produs

Lampa camping pliabila, cu LED ManiaMall Cars

Produsul este o lampă camping compactă, pliabilő, care nu poate lipsi de la nici o excursie! , , Datorită designului compact, încape chiar și în buzunar. Datorită tehnologiei LED, oferă iluminare puternică, pe lângă un consum redus de energie. Poate fi utilizată oriunde unde nu există rețea electrică. Suspendabilă în cort, pe terase, marchize., , , Execuţie compactă, Pliabilă, ocupă spaţiu minim, Cu agăţătoare, Cu întrerupător ON/OFF, 1 buc. Super LED - 75 lumeni, , , Diametru:      8 cm, , Înălţime:        5 / 12,5 cm, , Alimentare:   Baterii 3 x AA (accesoriu), ,  , , Atenţionări:, , , Evitați flacăra deschisă în jurul produsului!, Nu expuneţi produsul la temperaturi extreme, sau intemperii!, Produsul nu este rezistent la apă!, La introducerea bateriilor respectaţi polaritatea corectă! , Nu modificaţi şi nu dezasamblaţi produsul!, , , Acordaţi atenţie la dezafectarea bateriilor uzate. Contactaţi un punct de depunere a deşeurilor periculoase.

Pieces: 1;

, ,


Produs de o deosebita calitate, in ambalaj corespunzator produs pentru brand-uri cunoscute din uniunea europeana! Transport 19 lei oriunde in Romania, indiferent de numarul de kilometri! 
Producator:Globiz
Cod:CRD-GLOF18680
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.