Lampa inspectie auto, Yato YT-08509, CRI 95, Li-Ion, 5W, 400 lm, 4500K FMG-YT-08509

396.92 RON
Scurta descriere:
Durabilitate, perfectiune in executie, otel de cea mai buna calitate sunt citeva din caracteristicile principale ale marcii. YATO poate fi utilizat in 3 domenii: service reparatii auto, constructii...
FMG-YT-08509
1 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

- YT-08509 este o lampă portabilă care reproduce perfect condițiile de lumină naturala, tehnologia COB LED beneficiaza de o redare superioară a culorilor CRI = 95 similar cu lumina soarelui. Ea facilitează verificarea culorii în raport cu șablonul și verificarea capacului propriu-zis. În lumina lămpii YT-08509, pot fi detectate cu ușurință cele mai mici defecte de vopsea, cum ar fi petele, hologramele și arsurile.
- sursa eficientă de LED-uri COB oferă, de asemenea, lămpi de atelier flux luminos cu o putere de până la 400 lm. Lampa funcționează în două moduri de iluminare. După 5 minute. modifică automat modul de lumină de la 100% la 50%, împiedicând o descărcare mai rapidă a bateriei. Puterea mare a sursei COB LED 5 W necesită o ventilatie speciala, obținută prin utilizarea unui radiator special de aluminiu.
- Lentila cu deșurubare vă permite să o curățați fara mare efort
- Acumulator litiu-ion de mare capacitate de 2600 mAh oferă 4 ore de funcționare continuă. Are nevoie de 4 ore pentru a încărca complet. Lampa are un indicator al nivelului bateriei.
- Carcasa rotativă vă permite să înclinați lampa în orice unghi. Datorită acestei funcții și a celor doi magneți și un cârlig rotativ, aceasta poate fi fixată ușor și flexibil.
- Corpul de iluminat are o structură armată, care asigură întreaga lămpi o clasă de rezistență mecanică ridicată IK07.
- lampa are o clasă de protecție IP65 ridicată.
- in colet se gaseste o stație de andocare cu priză universală pentru încărcarea μUSB. Stația este adaptată pentru a fi montată pe perete și atașată cu un magnet la blatul de lucru. Cablul USB detașabil vă permite să încărcați stația de andocare de pe un computer, o baterie externa sau alte dispozitive cu un port USB.

Caracteristici tehnice:

Lampa LED cu acumulator

Putere 5W

Temperatura culoare 4500 K

Iluminare 400 Lm

Acumulator Li-Ion 2600 mAh

Grad protectie IP65

Greutate 0.2 kg

Dimensiuni 190 x 55 x 33 mm

Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.