Manusi pentru protectie, Cerva Eider Red, marime XL, denim si piele FMG-SK-313617

19.22 RON
Scurta descriere:
Manusi pentru protectie, Strend Pro Bluetail, marime S, latex naturalCaracteristici tehnice:Mănuşi din şpalt gros de bovină dintr-o bucată în palmă, căputşeală călduroasă în palmă...
FMG-SK-313617
12 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Manusi pentru protectie, Strend Pro Eider Red, marime XL, denim si piele
Caracteristici tehnice:
Mănuşi din şpalt gros de bovină dintr-o bucată în palmă, căputşeală călduroasă în palmă, ţesătură de bumbac pe dosul palmei şi manşetă, degetul mare şi arătătorul acoperite complet cu piele, celelalte degete doar vârfurile.
Mănușile EIDER sunt mănuși clasice de lucru. Au fost confecționate din denim puternic și, în plus, întărite cu piele de vacă. În consecință, își îndeplinesc funcția de protecție într-o manieră profesională. Sunt dedicate lucrărilor grele în construcții, industria metalelor și transporturi. Produsul are o anumită aderență asupra obiectelor. Prin urmare, este util într-un mediu uscat. Produsul a fost realizat cu cea mai mare grijă, ceea ce asigură o purtare confortabilă. În interior există o căptușeală de transpirație din bumbac. La rândul său, manșeta rigidizată și cauciucată asigură că mănușile sunt bine așezate și nu se comprimă.
Tesatura din bumbac din denim
Piele de vacă
Categoria 2 - amenințări medii de protecție
Mănuși întărite cu piele de vacă Eider îndeplinesc standardele de sănătate și siguranță: EN-420: 2003 + A1: 2009, EN-388: 2016 (3342x) în care numerele și simbolurile din paranteze indică succesiv nivelul de rezistență la: abraziunea 3 (0-4), tăiați „cupa Încercare "3 (0-5), ruperea 4 (0-4), puncția 2 (0-4), tăiați conform ISO x (A-F)
Abilitatea de prindere (agilitate) clasa a 4-a

 

Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.