Motocositoare pe benzina, cu roti, Blackstone BW-CUT 52, putere 2 CP, diametru de taiere 30 cm, cap de taiere cu fir si lama FMG-105471

1922.92 RON
Scurta descriere:
Noua motocositoare cu roti Blackstone BW-CUT 52 permite un randament mai mare decat al unei motocoase normale cu jumatate din efort, demonstrand, printre altele, un rezultat mult mai curat si mai omog...
FMG-105471
63 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Noua motocositoare cu roti Blackstone BW-CUT 52 permite un randament mai mare decat al unei motocoase normale cu jumatate din efort, demonstrand, printre altele, un rezultat mult mai curat si mai omogen pe terenul pe care lucrezi.

Functionarea se face prin impingere, rotile se rotesc liber si masina in timpul utilizarii este foarte lina si deloc grea.

Foarte usor, usor si intuitiv de utilizat, acest produs permite diferite tipuri de taieri datorita prevazurii unui disc de otel cu trei lame si a capului acestuia cu cordon automat cu tap and go.

Alimentarea motorului si in consecinta functionarea acestuia se obtine cu un amestec de benzina si ulei in 2 timpi.

In sfarsit, datorita ghidonului sau care poate fi demontat folosind trusa de scule inclusa cu produsul si de asemenea, prin atasarea rapida a capului, masina poate fi depozitata astfel incat sa ocupe cat mai putin spatiu.

Ideal pentru functionarea masinii este sa o mentineti inclinata cu aproximativ 20° spre directia taierii sau in cazul cresterii usoare se poate lucra in linie dreapta.

Motocoasa este echipata cu un sistem de avans in linie. Pentru a elibera linia, setati viteza la maxim, apasati pe tragaci si atingeti capul cu un sol solid sau pamant

Capacitate motor 2 timpi 52 cmc

Putere 2 CP

Inclus cap taiere cu fir si lama in 3 puncte

Diametrul de taiere 30 cm

Greutate 13 Kg

Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.