Patura Electrica cu Incalzire Camry pentru 1 Persoana, Dimensiuni 150x80cm, 2 Trepte Temperatura, Putere 60W

106.99 RON
Scurta descriere:
Când zilele sunt mai scurte și mai reci, căutăm adesea o modalitate de a face serile petrecute acasă, placute si calde. Vântul puternic și temperaturile scăzute sunt, de asemenea, o perioadă ...
ADL-CR 7414
Momentan Indisponibil

Descriere Produs

Patura Electrica cu Incalzire Camry pentru 1 Persoana, Dimensiuni 150x80cm, 2 Trepte Temperatura, Putere 60WCând zilele sunt mai scurte și mai reci, căutăm adesea o modalitate de a face serile petrecute acasă, placute si calde. Vântul puternic și temperaturile scăzute sunt, de asemenea, o perioadă în care durerile noastre, cum ar fi probleme cu somnul, reumatismul sau sciatica, sunt resimtite.. In astfel de situații, va fi util să folosiți aceasta patura, care va oferi căldură și confort. De asemenea indepărtează nevralgia, calmează mușchii rigizi și îmbunătățește circulația sângelui. De asemenea, ameliorează durerile reumatice. Acesta oferă o distribuție rapidă și uniformă a căldurii, care vă permite să vă bucurați de lenjeria caldă în doar câteva minute după pornire. Patura este realizată dintr-un material moale și plăcut la atingere. Acesta poate fi spălat după deconectarea cablului de alimentare și a regulatorului de temperatură. Patura are dimnsiune de 150x80 cm si este destinata pentru o persoana. Puteti seta nivelul de temperatura, beneficiaza de protectie la supraincalzire.
Ajutor multifuncțional cu probleme de sănătate
Căldura are un efect pozitiv asupra mușchilor și vă permite să remediați mai repede unele probleme de sănătate. O patura încălzită, este un produs care merită cu siguranță să il aveți la îndemână. După doar câteva minute după pornire, vă puteți bucura de o căldură plăcută și liniștitoare. Aveți probleme cu somnul? Ești răcit ? Suferiți de nevralgii sau afecțiuni reumatismale? Pătură realizată din fleece moale, plăcut la atingere vă va permite să vă relaxati. Se potriveste atat intr-un dormitor cat si intr-o camera de zi.
Simplitate și eficiență
Indiferent dacă patura încălzită este utilă în lupta pentru sănătate sau pur și simplu în lupta împotriva insomniei, avantajul său este simplitatea utilizării. Un avantaj suplimentar este acela că se încălzește foarte repede, ceea ce afectează eficiența acesteia. Aproape imediat, vă puteți bucura de căldură radiantă în întregul corp. Pătura este echipata cu două setări de temperatură, căldura este distribuită uniform pe toată suprafața țesăturii. Există, de asemenea, posibilitatea detașării cablului cu controlerul de pe placă, ceea ce va spori și mai mult confortul utilizării acesteia. Protecția împotriva supraîncălzirii va permite tuturor să folosească patura în siguranță pe timpul noptii. Patura este lavabila si se poate spala in siguranta in masina de spalat.
 • Recomandat pentru afecțiuni scheletice și reumatice
 • calmeaza nevralgia si calmeaza muschii
 • Îmbunătățește circulația sângelui
 • funcției de protecție la supraincalzire
 • Timp scurt de încălzire
 • 2 nivele de temperatura
 • Oferă distribuție rapidă și uniformă a căldurii
 • Făcut din fleece moale, plăcut la atingere
 • Cablul poate fi deconectat cu controlerul de pe patura
 • Posibilitatea spălării
 • Dimensiune: 150x80cm
 • Putere: 60 W

Producator:Camry
Cod:ADL15-CR 7414

Recenzii

Sortati dupa:
5
Am primit produsul comandat în perfectă stare de funcţionare şi în totalitate conform descrierii. Voi reveni cu drag pentru o nouă comandă.
Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Volteno Electronic

Altii au cumparat si...