Plastilina inteligenta cu magnet din neodim inclus, culoare albastru

Producator: IsoTrade
24.99 RON
Scurta descriere:
Plastilina inteligentă se rupe ca hârtia, se întinde si sare ca si cauciucul si se sparge ca portelanul. În combinație cu un magnet de neodim, poate face lucruri de neimaginat . Datorită abilit...
MXY-8231
6 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Plastilina inteligenta cu magnet din neodim inclus, culoare albastru

Plastilina inteligentă se rupe ca hârtia, se întinde si sare ca si cauciucul si se sparge ca portelanul. În combinație cu un magnet de neodim, poate face lucruri de neimaginat . Datorită abilităților sale, este un gadget anti-stres.

SIGURĂ - Un produs cu astfel de proprietăți incredibile poate fi sigur?→ Ei bine, plastilina magnetică este sigură. Nu are componente toxice sau amestecuri din latex. În plus, produsul îndeplinește cerințele Uniunii Europene, a obținut și certificate de calitate: CE și EN 71. Garantează multe ore de joc interesant și sigur, independent sau de grup.

JOC CREATIV - care dezvolta inteligenta celor mici. Cand apropiati magnetul de plastilina, aceasta va reactiona imediat si va fi atrasa de catre magnet in toate directiile. Plastilina cu proprietati magnetice nu se usca niciodata. Este o jucarie educativa ideala pentru toti copii, mai ales pentru cei mici care invata care este campul magnetic si modul in care diverse materiale se pot atrage sau respinge.
Plastilina magnetică este curată, nu se lipește de mâini și nu lasă pete colorate grase. Bucățile mici nu se prind de covor, păr și haine .

Specificatii:

✔ plastilina in cutie depozitare;
✔ culoare albastru;
✔ dimensiuni cutie (lățime / înălțime): 7/7 / 3cm;
✔ greutate: 0,07 kg;
✔ certificate: CE, EN71;
✔ varsta: 3+.
Producator:IsoTrade
Cod:MXY28-8231
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Altii au cumparat si...