Pompa de san manuala Berdsen, cu biberon si functie de masaj

Producator: Berdsen
43.99 RON
Scurta descriere:
Laptele mamei este cea mai importanta sursa de nutrienti pentru bebelus, se potrivește perfect nevoilor de crestere ale acestuia. Pompa vă va permite să extrageți ușor laptele din sâni. Tot ce t...
JAN-BL-900
Momentan Indisponibil

Descriere Produs

Pompa de san manuala Berdsen, cu biberon si functie de masaj

Laptele mamei este cea mai importanta sursa de nutrienti pentru bebelus, se potrivește perfect nevoilor de crestere ale acestuia. Pompa vă va permite să extrageți ușor laptele din sâni. Tot ce trebuie să faceți este să vă întindeți pe scaun și să folosiți pompa de sân. Pompa de sân îți va oferi confort în primele luni după ce ai un copil!
Funcția de masaj - atașamentul de masaj este confecționat din silicon moale și delicat pentru pielea mamei. Datorita formei sale, stimulează fluxul de lapte, făcând în același timp si un masaj blând la sân.
Datorită bateriei durabile, puteți folosi și pompa de sân în afara casei, iar datorita dimensiunii ei, este usor de transportat si depozitat.
Produsul este complet sigur pentru mamă și copil . Pompa de sân Berdsen nu conține Biosfenol, care este utilizat pentru producerea de materiale plastice și are un efect negativ asupra organismului.

Specificatii:

✔ producător: Berdsen
✔ tip de pompă de sân: manual
✔ greutate: 0,25 kg (0,4 kg cu ambalaj)
✔ dimensiunile ambalajului: 20 x 15,5 x 9,5 cm
✔ accesoriu biberon inclus


Producator:Berdsen
Cod:JAN-BL-900
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.