Priza adaptoare pentru calatorii Yato, USB-C, USB-A, protectie copii, 18W FMG-YT-81300

182.51 RON
Scurta descriere:
Priza adaptoare pentru calatorii Yato, USB-C, USB-A, protectie copii, 18WAdaptor compatibil cu standardele a peste 150 de tari.Fise retractabile cu un mecanism de blocare care impiedica alunec...
FMG-YT-81300
50 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Priza adaptoare pentru calatorii Yato, USB-C, USB-A, protectie copii, 18W

Adaptor compatibil cu standardele a peste 150 de tari.

Fise retractabile cu un mecanism de blocare care impiedica alunecarea stifturilor inapoi in carcasa. Adaptorul este protejat la scurtcircuit de o siguranta ceramica usor accesibila. Carcasa din plastic rezistent cu inflamabilitate redusa.

FUNCTIA ADAPTOR

priza universala cu protectie pentru copii.

patru tipuri de prize

putere maxima la 230 V: 1840 W

Siguranta ceramica: 8 A

dimensiuni: 68 x 53 x 52 mm

siguranta de rezerva inclusa

FUNCTIA DE ALIMENTARE

putere maxima: 18 W

priza USB-C tehnologie PD (livrare energie): 5V/3 A, 9V/2 A, 12V/1,5 A

Priza USB-A tehnologie Q.C 3.0 (incarcare rapida): 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A

TEHNOLOGIE DE INCARCARE RAPIDA

Aproape toate dispozitivele mobile moderne, cum ar fi smartphone-urile sau tabletele, accepta tehnologia de incarcare rapida. Cele mai populare sunt PD si Q.C. Pe scurt, aceasta tehnologie va permite sa incarcati bateria cu o tensiune mai mare.

Un sistem dedicat de gestionare a bateriei comunica cu incarcatorul, poate determina capacitatile acestuia si se poate adapta la acestea. Tensiunea mai mare permite incarcarea cu un curent mai mic, mentinand in acelasi timp aceeasi putere sau mai mare. De exemplu, la 5 V si 3 A, obtinem 15 W de putere, la 9 V si 2 A, aceasta putere va fi de 18 W. In mod similar, la 12 V si 1,5 A.

La prima vedere, diferenta de putere nu este mare. Cu toate acestea, ar trebui sa va amintiti despre limitari, atat din punct de vedere al cablului, cat si a bateriei in sine. Cu cat curentul este mai mare, cu atat este mai greu de gestionat incarcarea, atat pentru firele subtiri ale cablului, mufele sale, cat si pentru sistemul de gestionare a bateriei. De exemplu, desi incarcatorul poate furniza 3 A de curent la 5 V, sistemul de gestionare a cablului si a bateriei din telefon nu va accepta, de obicei, mai mult de 2 A, ceea ce se traduce in cele din urma intr-o putere de 10 W. Cu toate acestea, daca crestem tensiunea, de exemplu la 9 V, apoi cu acelasi curent de incarcare vom obtine 18 W, adica vom incarca dispozitivul aproape de doua ori mai repede.

Smartphone-urile moderne sunt din ce in ce mai mult livrate fara incarcatoare. Adaptorul universal de calatorie YATO nu este doar un produs esential pentru calatoriile in strainatate, ci si un incarcator rapid de inalta calitate, cu parametri confirmati de multe teste, la care putem incarca in siguranta atat smartphone-urile, cat si tabletele.

ATENTIE

Tensiunea de retea in majoritatea tarilor care utilizeaza standardul de priza A, B si I difera de standardul european. Adaptorul nu converteste tensiunea de retea de 230 V la 110 V. Este posibil ca dispozitivele care nu sunt adaptate sa functioneze in intervalul de 100-250 V AC sa nu functioneze corect.

Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.