Radiator Aeroterma Ceramica Quartz MalTec pentru Incalzire cu 2 Trepte, Putere 800W, Culoare Alb

59.99 RON
Scurta descriere:
Specificatii:-Trepte putere: 3 (0 - 400 - 800Watt)-Protectie pentru supraincalzire.-Protectie înclinare.-Maner pentru transport.-Sursa alimentare: 230V 50Hz.-Greutate: 1.2kg.-Culoare: Alb.-Dimensiuni...
MLS-QH3000WT
10 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Radiator Aeroterma Ceramica Quartz MalTec pentru Incalzire cu 2 Trepte, Putere 800W, Culoare AlbSpecificatii:
-Trepte putere: 3 (0 - 400 - 800Watt)
-Protectie pentru supraincalzire.
-Protectie înclinare.
-Maner pentru transport.
-Sursa alimentare: 230V 50Hz.
-Greutate: 1.2kg.
-Culoare: Alb.
-Dimensiuni: 27x11x41 cm.
-Lungime cablu: 120cm.


Plăcerea și confortul oferite de dispozitivul de încălzire a încăperii nu sunt singurele avantaje ale menținerii temperaturii potrivite. Este, de asemenea, o bună stare de sănătate și de îngrijire a apartamentului sau a casei, care trebuie încălzită corespunzător, astfel încât condițiile predominante să permită o utilizare netedă. Un radiator electric este un dispozitiv care vă va permite să încălziți diferite camere.

Puterea mare garantează încălzirea rapidă , ceea ce oferă încălzirea eficientă a mediului imediat. Construcția special concepută a radiatorului cu ajutorul tuburilor cu quartz determină distribuirea echilibrată a căldurii generate în acesta, datorită căreia vom simți imediat îmbunătățirea confortului. Funcționarea încălzitorului electric este intuitivă și foarte simplă. Butonul vă permite să setati jumătate sau întreaga putere a încălzitorului.

Radiatorul trebuie utilizat în poziție verticală. În momentul ridicării sau al înclinarii, se oprește automat, ceea ce reprezintă o protecție împotriva provocării posibilelor daune și amenințări la adresa proprietății și a vieții. Incalzitoarele sunt acoperite cu o grila speciala, care protejeaza impotriva atingerii accidentale.

Radiatorul este mic și este ușor de deplasat în orice loc. Il puteți lua cu ușurință cu dvs., de exemplu, să lucrați pentru a oferi o căldură plăcută în vreme rece. De asemenea, funcționează excelent pe diferite tipuri de excursii turistice.


CONTROLUL TEMPERATURII:

-400W.
-800W.Producator:MalTec
Cod:MLS4-QH3000WT

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Cadouri

Altii au cumparat si...