Set 3 prize de perete controlabile din telecomanda + 2 baterii

89.99 RON
Pret vechi: 119.99 RON
Scurta descriere:
Set 3 prize de perete controlabile din telecomanda + 2 bateriiDispozitive necesare în zilele noastre sunt un subiect popular de economisire a energiei. Scopul prizelor, cu un control de la distanță...
CTR-MCE153
16 in stoc
+

Descriere Produs

Set 3 prize de perete controlabile din telecomanda + 2 bateriiDispozitive necesare în zilele noastre sunt un subiect popular de economisire a energiei. Scopul prizelor, cu un control de la distanță prin telecomanda este pentru aparatele de uz casnic, de exemplu: lampi, ventilatoare sau alte dispozitive electrice la care nu putem ajunge pentru a le opri sau porni. Set creat pentru comoditate, astfel încât să puteți activa și dezactiva din telecomanda fiecare dispozitiv conectat la priza de perete, chiar și din cealaltă cameră sau din spatele unui mobilier.
În plus, priza vă permite să opriți aparatul, chiar și în timpul utilizării energiei modului sleep (aparate de uz casnic). Priza controlată poate fi chiar în spatele zidului, sticlei.Programare:-Deschideți capacul și așezați bateriile AAA 1.5V in mijlocul telecomenzii. Apoi apăsați On / Off pentru a vedea dacă funcționează. În cazul în care LED-ul de iluminare al telecomanzii se aprinde, bateriile funcționează corect.
-Conectand priza la curent, LED-ul clipește. Introduceți modul de selectare de pe telecomandă. Notă: Priza va ieși din modul de selectare a canalului, după 29 de secunde de inactivitate.
-Pe telecomandă, apăsați On-A, B-ON C-ON sau D-ON pentru a se potrivi cu priza. După conectarea cu succes, LED-ul nu mai clipește. Acum puteți activa sau dezactiva priza prin apăsarea butonului ON / OFF.
-Ștergerea unui singur canal: Deconectați și reconectați priza de alimentare (LED-ul clipește lent în modul de selecție de canal), apoi țineți apăsat butonul OFF până când LED-ul clipește rapid (aproximativ 3-4 secunde), ceea ce va însemna că programul selectat a fost șters. După stergerea canalului, receptorul va reveni la modul de selecție. Timpul total pentru selectarea canalului este de 29 secunde.
-Scoaterea canalul selectat: Deconectați priza de la curent și conectați (clipește LED-ul lent în modul de selecție de canal), apoi țineți apăsat butonul OFF „ALL ON / OFF“, până când LED-ul începe să clipească rapid (3-4 secunde) ceea ce va însemna că toate canalele selectate, ON / OFF au fost eliminată. La sfarsit LED-ul nu mai clipește.Principalele caracteristici:-AC priză de perete cu telecomanda de control + 2 Baterii
-Alimentare: 230V, 50Hz
Sarcina maximă: 16 (2) A, 3600W
-Frecventa: 433.92MHz
-Gama: aproximativ 30m în spațiu deschis
-Control de la distanță Baterii: 2 buc AAA 1.5V (incluse)

Producator:Maclean
Cod:CTR-MCE153

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.