Suport Raft pentru Depozitare Incaltaminte, Capacitate 30 Perechi de Pantofi, Culoare Alb

40.99 RON
Scurta descriere:
Proiectat pentru companii, magazine, birouri, case particulare.Evitati momentele, cand dimineata sunteti grabit si cautati prin dulap pantofii aruncati in dezordine.Suportul pentru pantofi va garantea...
MXY-554
19 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Suport Raft pentru Depozitare Incaltaminte, Capacitate 30 Perechi de Pantofi, Culoare AlbProiectat pentru companii, magazine, birouri, case particulare.Evitati momentele, cand dimineata sunteti grabit si cautati prin dulap pantofii aruncati in dezordine.
Suportul pentru pantofi va garanteaza ordinea pantofilor dvs. În plus, suportul poate fi depozitat in locuri inguste, nise etc, in balcon, subsol, mansarda sub scara etc.
Suportul se asambleaza usor, fara instrumente sau accesorii suplimentare. Trebuie doar sa fixati barele metalice in orificiile existente in panourile laterale din material plastic. Daca este necesar, puteti renunta la anumite bare astfel incat veti putea crea mai mult spatiu, pentru cutii sau dupa necesitati.Suportul pentru pantofi va va ajuta sa faceti economie de spatiu. Practic si robust, va depozita in ordine pana la 30 perechi de pantofi.Se instaleaza usor fiind modular. Dispozitivul are un design ergonomic, permitand depozitarea pantofilor, sandalelor, bocancilor sau incaltamintei sport intr-un spatiu foarte redus. Acest suport de tip organizator va va aduce mai multa ordine in casa, incaltari mai trainice si ingrijite si chiar spatiu suplimentar.
Specificatii:Niveluri: 1-10
Material margini: plastic
Bare transversale: metal
Capacitate: 30 de perechi
Dimensiuni (inaltime / latime / lungime): 140x50x16cm
Greutate: 1,4 kg


Producator:Iso Trade
Cod:MXY18-554

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Cadouri

Altii au cumparat si...