Tarc tip Piscina Pliabila pentru Joaca Copii, Diametru 90cm

40.99 RON
Pret vechi: 60.00 RON
Scurta descriere:
Caracteristici:DESFASURARE RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ - tehnologia inovatoare "POP UP" permite distribuirea rapidă și ușoară a produsului; doar câteva mișcări de și gata; în câteva momente, copilu...
MXY-6494
Momentan Indisponibil

Descriere Produs

Tarc tip Piscina Pliabila pentru Joaca Copii, Diametru 90cm

Caracteristici:
DESFASURARE RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ - tehnologia inovatoare "POP UP" permite distribuirea rapidă și ușoară a produsului; doar câteva mișcări de și gata; în câteva momente, copilul poate începe să utilizeze jucaria.
PRACTIC - este caracterizat de funcționalitate; după pliere, dimensiunile diminuate îi permit să fie utilizat, de exemplu ca un recipient pentru jucării; când copilul crește, puteți folosi piscina uscata ca un tarc pentru animalele mici - animalele de companie; produsul este potrivit pentru joaca în interior și în exterior.
SPECIFICAȚII - Certificat CE, EN 71; dimensiuni: 90 / 35cm; greutate 300g.
SIGURANTA - produsul este certificat necesar; materialul este favorabil pentru copii; tijele din oțel au fost tăiate cu precizie; produsul nu are muchii ascuțite și este complet sigur pentru sănătatea copilului.
USOR - datorită greutății reduse, produsul poate fi ușor deplasat.SPECIFICAȚII:
-material: poliester.
-vârsta: +3 ani.
-certificate: CE, EN71.
-dimensiuni (lățime / înălțime): 90 / 35cm.
-greutate: 300g.


Materialul colorat și estetica încurajează copilul să rămână în tarcul de joaca. Designul este rezistent și durabil, ceea ce oferă durata de utilizare a produsului. Tijele din oțel au fost tăiate cu precizie, produsul nu are muchii ascuțite și este complet sigur pentru sănătatea copilului.

Tehnologia inovatoare "POP UP" utilizată permite deplierea rapidă și ușoară a produsului. În câteva momente, copilul poate începe să utilizeze tarcul.

* bilele nu sunt incluse în set.Tarcul este ușor și la îndemână, ceea ce face depozitarea și transportul confortabil și simplu. Nici o problemă, se poate depozita în garderobă, se poate muta sau se poate lua intr-o călătorie, in mașina. Plierea și desfășurarea este extrem de simplă.

Tarcul este recomandat pentru uz personal la domiciliu și va fi, de asemenea, un echipament perfect pentru grădinițe, spitale pentru copii și centre de îngrijire și educație.


Producator:IsoTrade
Cod:MXY14-6494

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Noutati