Tocator electric Ceccato Tritone Monster Trifazat, diametru crengi 100 mm, 12.5 CP FMG-108546

51084.21 RON
Scurta descriere:
Tocator de gradina cu motor electric TRITONE MONSTER ELECTRIC 9 kWTocatorul electric de gradina trifazat Ceccato TRITONE MONSTER ELECTRIC 12,5 CP poate marunti ramuri cu diametrul de 10 cm intr-un...
FMG-108546
3 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Tocator de gradina cu motor electric TRITONE MONSTER ELECTRIC 9 kW

Tocatorul electric de gradina trifazat Ceccato TRITONE MONSTER ELECTRIC 12,5 CP poate marunti ramuri cu diametrul de 10 cm intr-un mod simplu si comod.

Motorul electric este de cea mai buna calitate italiana, cu infasurare de cupru sporita, pentru care fiecare componenta este personalizata Ceccato Olindo.

Biotobitorul TRITONE MONSTER ELECTRIC este un produs integral italian si este echipat cu un buncar de incarcare capabil sa primeasca chiar si ramuri si fronde foarte voluminoase, gura buncarului masoara: 620 x 520 mm

Biochipperul (sau tocatorul) reduce crengutele si crengutele la o dimensiune care este usor de manevrat si potrivita pentru compostare. Zdrobirea materialului reduce, de asemenea, timpul necesar pentru a se descompune

Masina este echipata cu un buncar din otel, fara reparatii prealabile. In plus, are o capacitate mare care va permite sa introduceti o multime de material odata

Diametrul de taiere este de 100 mm

Tocator MADE IN ITALY, construit dupa logica tocatoarelor mari, obtinandu-se astfel rezultatul maxim in ceea ce priveste taiere, viteza si fiabilitate; este in conformitate cu reglementarile CE privind securitatea in munca.

Aparatul respecta cele mai recente si stricte reglementari comunitare.

Greutatea totala a acestui produs este de 360 kg.

Atentie: La fel ca toate tocatoarele si tocatoarele, nu este potrivita pentru macinarea ierbii, frunzelor, ace de pin, etc... (este facuta pentru maruntirea crengilor, dar poate macina frunze, ace si alte vegetatii care pot fi atasate de acestea)

Principalele instructiuni de utilizare pentru toate tocatoarele de pe piata:

- Tocatorul trebuie sa macine ramurile recent taiate din copac, iar daca nu sunt uscate i-ar limita capacitatea de maruntire si ar cauza

deteriorarea rapida a lamelor):

- Ramurile trebuie sa fie de preferinta de forma lungi, regulate si fara noduri, altfel diametrul de taiere va fi redus):

- Diametrul de taiere declarat este maxim, deci in utilizare reprezinta exceptia si nu regula. In acest caz, luati in considerare achizitionarea unui tocator de gradina cu un diametru de taiere mai mare:

- diametrul de taiere poate varia in functie de consistenta lemnului (de exemplu stejarul, maslinul, prunul, piersicul sunt lemne foarte dure, reducand capacitatea de taiere a tocatoarelor)

Buncar pliabil din otel pentru a limita volumul in timpul transportului, capabil sa primeasca chiar si ramuri si frunti foarte voluminoase, fara reparatii prealabile.

Gura de iesire a bio-tobitorului este rotativa, permitand astfel utilizatorului sa directioneze fluxul de aschii de lemn dupa cum doreste. Gura de evacuare are o inaltime de aproximativ 2 metri si se poate roti la 180°.

Elimina operatia constanta de subdivizare (inainte de macinare) a materialului intre sectiunile mari, lemnoase si sectiunile mai mici, mai verzi, fiecare dintre acestea trebuind introdusa in buncarul propriu (operatie in schimb ceruta de toate clasicele tocatoare echipate cu 2 buncare).

Site de rafinare (NU INCLUSE) pot fi, de asemenea, introduse pentru a reduce si mai mult dimensiunea aschiilor de lemn.

AUTOALIMENTARE:

Odata ce ramurile sunt introduse in buncar, acesta tinde sa le traga singur. Acest lucru este posibil datorita buncarului proiectat intr-o pozitie aproape verticala. Ajutat de forta gravitationala, mecanismul reuseste sa traga ramurile pentru a fi macinate.

ATENTIE: frunzele nu trebuie sa fie prea voluminoase, altfel ar putea limita functionalitatea.

Detaliu al peretilor etansi de protectie din cauciuc transparent amplasati la intrarea in buncar.

Dimensiuni gura: (L x H) 62 x 52 cm.

Camera de macinare si rotorul central

Camera exterioara de macinare are dimensiuni proportionale cu cele ale rotorului continut in ea. Acesta garanteaza o productivitate excelenta, precum si durabilitatea sistemului. Structura masinii realizata 100% din otel. Nu exista nicio prezenta de plastic pe acest produs.

Lame de taiere intarite: 2 lame de taiere frontale si 1 lama centrala mare. Ei efectueaza preprocesare, taind materialul prezent in buncar in fragmente mai grosiere.

Detaliu ciocan: 24 de lame de tocat din otel intarit (sau ciocane) care se rotesc la viteza mare. Ei efectueaza o operatie de centrifugare, reducand materialul in fragmente mici.

Detaliu celor 2 contralame: Odata ce buncarul a fost montat, acestea se afla intr-o pozitie apropiata de cele 2 lame de taiere rotative fixate pe rotor. Prin urmare, sistemul „Blade + Counter-blade” face taierea mai usoara si mai eficienta, diminuand in acelasi timp efortul motorului.

Detaliu sita: una dintre putinele cu o iesire dotata cu o grila care se poate deschide si se inchide, care asigura ca fragmentele sunt expulzate doar atunci cand sunt bine macinate de cele 8 lame de maruntire (ciocane). Gratarul este dotat cu un bolt de rotatie si un buton care permite introducerea sau decuplarea acestuia la iesirea din gura.Prin ridicarea gratarului se produc fragmentele mai grosiere, maximizand productia orara a tocatorului. Prin coborarea grilei, insa, capacitatea de maruntire a masinii va fi maximizata, producand fragmente mai mici.

Central Rotor

Rotorul central este format din 2 discuri de otel, ferm cuplate intre ele si de grosime considerabila.

Acestea formeaza asadar o celula extrem de robusta (care constituie inima tocatorului) cu dimensiuni, robustete si performanta cu adevarat superioare si un diametru de 69 cm.

Prin urmare, acest rotor este printre cele mai dimensionate si robuste de pe piata.

Echipat cu 2 lame mari de taiere. Ei efectueaza preprocesare, taind materialul prezent in buncar in fragmente mai grosiere.

In structura usii de inchidere a camerei de macinare sunt amplasate 2 contralame interschimbabile extrem de robuste. Acestea, actionand ca o contralama la cele 2 pale principale ale rotorului, implementeaza un efect de foarfeca asupra primei taieturi a ramurilor introduse in buncar, asigurand o taiere extrem de eficienta.

In centrul rotorului se afla alte 2 lame pentru a optimiza si rafina maruntirea.

Echipat cu 24 de ciocane de tocat (sau lame) din otel calit rotativ de mare viteza. Ei efectueaza o operatie de centrifugare, reducand materialul in fragmente mici.

Pentru a imbunatati calitatea aschiilor de lemn si eficacitatea celor 24 de ciocane rotative, o grila circulara de maruntire cu contralame infinite la

24 de ciocane sunt plasate in jurul rotorului principal.

Spre deosebire de prima, aceste contralame special inclinate asigura maruntirea ramurilor introduse in buncar.

Transmisie intermediara si motor electric de 12,5 CP

TRANSMISIUNE INTERMEDIARA CUREA IN FORTA.

Aceasta transmisie confera masinii o soliditate neobisnuita, protejand atat motorul, cat si rotorul de macinare intern de orice tip de impact sau recul intern.

Motor electric trifazat de calitate excelenta cu 12,5 CP de putere care garanteaza maruntirea perfecta a aschiilor de lemn.

In cazul blocarii rotorului cauzata de exemplu de lemn prea mare, pietre etc., nu exista riscul de a rupe arborele de transmisie si deci de a arunca motorul, dar va exista o alunecare sau cel mult o spargere a rotorului. centura intermediara.

Durata de viata mult mai mare decat sistemele traditionale inca folosite de toti producatorii cu motoare cu ardere direct conectat la aparatul de tocat.

TRITONE MONSTER ELECTRIC este, de asemenea, echipat cu roti pneumatice cu jante din otel de constructie de inalta calitate, care sunt capabile sa sustina si sa transporte greutatea substantiala a acestui bio-tobitor: 360 kg.

Latime deschidere/umplere 620x520 mm

Putere 12.5 CP

Diametrul maxim de tocare 100 mm

 src=/userfiles/c5c67397-4a03-4ca8-b4c1-b6ef91d977ec/Image/108546-82.jpg

Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.