Tocator pentru prize tractor Ceccato Tritone Maxi Electric Trifazat, diametru crengi 70 mm, 5.5 kW, sita pentru pregatire peleti FMG-107055

20763.25 RON
Scurta descriere:
Tocator pentru prize tractor Ceccato Tritone Maxi Electric Trifazat, diametru crengi 70 mm, 5.5 kW, sita pentru pregatire peletiCaracteristici tehnice:FABRICAT IN ITALIATocatorul reduce cr...
FMG-107055
4 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Tocator pentru prize tractor Ceccato Tritone Maxi Electric Trifazat, diametru crengi 70 mm, 5.5 kW, sita pentru pregatire peleti

Caracteristici tehnice:

FABRICAT IN ITALIA

Tocatorul reduce crengutele la o dimensiune care este usor de manevrat si potrivita pentru compostare. Zdrobirea materialului reduce, de asemenea, timpul necesar pentru a se descompune.

Masina este echipata cu un buncar mare din otel, capabil sa primeasca chiar si ramuri si frunti foarte voluminoase, fara preprocesare prealabila. De asemenea, are o capacitate mare care va permite sa introduceti o multime de material odata.

Diametrul de taiere este de 60-70 mm.

Acesta este un tocator pe benzina MADE IN ITALY, construit dupa logica tocatoarelor mari, obtinandu-se astfel rezultatul maxim in materie de taiere, viteza si fiabilitate; este in conformitate cu reglementarile CE privind securitatea in munca.

Aparatul respecta cele mai recente si stricte reglementari UE.

Atentie: Ca toate tocatoarele si tocatoarele, nu este potrivita pentru macinarea ierbii, frunzelor, acelor de pin etc. (este facuta pentru maruntirea crengilor, dar poate macina frunze, ace si alte vegetatii eventual atasate acestora)

Principalele instructiuni de utilizare pentru toate tocatoarele de gradina de pe piata:

- Tocatorul trebuie sa macine ramurile recent taiate din copac, si nu pe cele uscate (acestea i-ar limita capacitatea de maruntire si ar determina deteriorarea rapida a lamelor):

- Ramurile trebuie sa fie de preferinta lungi, regulate si nenoduroase (in caz contrar, diametrul de taiere va fi redus):

- Diametrul de taiere declarat este maxim, deci in utilizare reprezinta exceptia si nu regula. In acest caz, evaluati achizitionarea unui tocator cu un diametru de taiere mai mare;

- Diametrul de taiere poate varia in functie de textura lemnului (de exemplu stejarul, maslinul, prunul, piersicul sunt lemne foarte dure si pot reduce capacitatea de taiere a tocatoarelor)

Rotor central

Rotorul central este format din 2 discuri de otel, ferm cuplate intre ele.

Acestea formeaza apoi o celula extrem de robusta (care constituie inima tocatorului) de dimensiune, robustete si

performante cu adevarat superioare.

Prin urmare, acest rotor este printre cele mai dimensionate si robuste gasite vreodata pe piata.

Echipat cu 2 lame mari de taiere. Ei efectueaza o preprocesare, taind materialul prezent in buncar in fragmente mai grosiere.

Echipat cu 8 lame de taiere (sau ciocane) din otel calit care se rotesc la viteza mare. Ei efectueaza o operatie de centrifugare,

reducerea materialului in fragmente mici.

Echipat cu 2 contracutite pentru un randament de calitate superioara

Camera de macinare

Camera exterioara de macinare (cea mai mare si mai robusta din categoria sa) este proportionala ca dimensiune cu cea a rotorului pe care o contine. Are o forma foarte larga si rotunjita. Acesta garanteaza o productivitate excelenta, precum si durata sistemului in timp.

Structura masinii realizata 100% din otel. Nu exista plastic pe acest produs.

Noi lame de taiere super puternice intarite: 2 lame de taiere de dimensiuni mari. Ei efectueaza o pre-prelucrare, taind materialul prezent in buncar in fragmente mai grosiere (grosimea exceptionala a celor 2 lame si fixarea cu put).

4 suruburi calite.

Detaliu ciocan: 8 lame de taiere din otel calit (sau ciocane) care se rotesc la viteza mare. Ei efectueaza o operatie centrifuga, reducand materialul in fragmente mici.

Detaliu Counterblade: Caracteristica principala care il face numarul unu in categoria sa si il face un bio-tocator cu caracteristici si performante cu adevarat profesionale. Odata ce buncarul este montat, acestea sunt intr-o pozitie foarte apropiata de cele 2 lame de taiere rotative fixate pe rotorul ilustrat mai sus. Prin urmare, sistemul „Blade + Counter-Blade” faciliteaza editarea

taiere eficienta, reducand in acelasi timp efortul motorului.

Detaliu site: Una dintre putinele avand o iesire dotata cu sita de AUTOCURATARE aplicabila si detasabila, care face ca fragmentele sa fie expulzate doar atunci cand sunt bine macinate de cele 8 lame de tocat (ciocane). Gratarul este echipat cu 2 suruburi de sustinere care permit montarea sau dezasamblarea acestuia la iesirea gurii. Prin demontarea grilei se vor produce fragmente mai grosiere, maximizand productia orara a tocatorului. Montarea grilei, pe de alta parte, va maximiza capacitatea de maruntire a masinii, producand fragmente mai mici.

Transmisie cu curea dubla intarita

TRANSMISIE INTERMEDIARA CU 2 CUREA INFORTA.

Aceasta transmisie confera masinii o soliditate iesita din comun, protejand atat motorul, cat si rotorul de macinare

interior de orice tip de impact sau recul intern.

In cazul blocarii rotorului cauzata de exemplu de lemn prea gros, pietre etc., nu exista riscul de rupere a arborelui de transmisie si, prin urmare, de aruncarea motorului, dar va exista alunecare sau cel mult ruperea curelei intermediare .

Durata de viata mult mai mare in comparatie cu sistemele traditionale inca folosite de toti producatorii cu motoare cu ardere interna direct conectat la aparatul de tocat.

Echipat cu tampoane de cauciuc anti-vibratii si roti pneumatice pentru a facilita transportul.

Iesirea foarte inalta este amplasata la aproximativ 1 metru de sol, echipata cu un deflector cu inclinare reglabila.

Va permite sa descarcati deseurile vegetale intr-o lada.

Greutatea totala a acestui produs este de 134 kg.

Productie: 5-6 metri cubi/ora.

Putere motor 5.5 kW

Alimentare Trifazat 400W

Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.