Umbrela de gradina Strend Pro Hawaii, diametru 180 cm FMG-KS-62099

129.03 RON
Scurta descriere:
Umbrela de gradina Strend Pro Hawaii, diametru 180 cmCaracteristici tehnice:O idee grozava pentru o petrecere tematica. Aceasta umbrela de gradina moderna va atrage atentia tuturor oaspetilor....
FMG-KS-62099
23 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Umbrela de gradina Strend Pro Hawaii, diametru 180 cm

Caracteristici tehnice:

O idee grozava pentru o petrecere tematica. Aceasta umbrela de gradina moderna va atrage atentia tuturor oaspetilor. Va fi perfecta in gradina sau pe terasa. Are un cadru din doua piese din tuburi metalice (19/22 mm). Foarte usor de asamblat, doar se introduce unul in celalalt. Tuburile sunt conectate cu un surub. La cadrul cu 8 brate este atasat un invelis din poliester care este extrem de usor de curatat. Se sterge cu o carpa sau un burete inmuiat in detergent, se clateste cu apa curata si se usuca.

Stalpul umbrelei de gradina de soare ar trebui sa fie plasat in baza. Pentru asigurarea stabilitatii, se recomanda amplasarea intregii structuri pe o suprafata dura si plana. In vant puternic, umbrela uscata ar trebui sa fie pliata. Pentru a evita dezvoltarea mucegaiului, nu se depoziteaza sub acoperire din folie. Cel mai bun loc pentru depozitare va fi un garaj sau alt loc acoperit. Daca urmam toate recomandarile, ne va servi multi ani.

Model ingenios

Usor de pliat

Posibilitate de curatare rapida

Trebuie pliat impotriva vantului

Diametru 180

Lungime 180

Latime 180

Inaltime 195

Greutate [kg] 1.25

 src=/userfiles/c5c67397-4a03-4ca8-b4c1-b6ef91d977ec/Image/logo_ST.jpg

Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.