Uscator de Par Mesko cu Concentrator si Functie Aer Cool Shot, Putere 2100W, 3 Setari de Temperatura, 2 Viteze, Culoare Alb

Producator: Mesko
59.99 RON
Pret vechi: 66.99 RON
Scurta descriere:
Uscătorul are puterea maxima de 2100 W si functia de CoolShot pentru a fixa efectul final de styling. Prevazut cu un filtru detașabil.Uscarea parului cu uscatorul este considerată daunatoare pentru...
ADL-MS 2250
3 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Uscator de Par Mesko cu Concentrator si Functie Aer Cool Shot, Putere 2100W, 3 Setari de Temperatura, 2 Viteze, Culoare AlbUscătorul are puterea maxima de 2100 W si functia de CoolShot pentru a fixa efectul final de styling. Prevazut cu un filtru detașabil.
Uscarea parului cu uscatorul este considerată daunatoare pentru par. Nu poate fi ascuns faptul că temperaturile înalte pot să usuce și să afecteze fragilitatea părului nostru, dar folosind produse și dispozitive moderne, putem elimina rapid această problemă. Cool Shoot - funcția unui flux de aer rece închide cuticulele de păr și fixează coafura noastră. Veți reduce numărul de produse de styling iar părul va fi recunoscător!Specificatii:
- Putere 2100W;
- 2 setări viteza;
- 3 setări de reglare a temperaturii;
- Funcția Cool Shot;
- Concentrator;
- Design modern;Eleganță și funcționalitate într-una!Uscătorul de păr a fost echipat cu trei setări de temperatură și două setări de viteză a aerului care vor fi utile dacă aveți păr subțire care nu trebuie supus la cea mai ridicată temperatură de uscare. Dimensiunea mică a uscătorului și a cârligului special permit stocarea convenabilă a dispozitivului. Designul elegant vă permite să țineți uscătorul într-un loc vizibil în baie, ceea ce este deosebit de important dacă îl folosiți în fiecare zi.


Producator:Mesko
Cod:ADL21-MS 2250

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Cadouri

Altii au cumparat si...