Ventilator Mecanic din Aluminiu pentru Semineu sau Soba cu 5 elice

Producator: Kaminer
169.99 RON
Scurta descriere:
Ventilator mecanic pentru șemineu. Creează o circulație a aerului cald prin colectarea lui dintr-un sobe sau șeminee preîncălzite. Utilizează diferența de temperatură pentru funcționare.Band...
MXY-9596
Momentan Indisponibil

Cumpără împreună

Descriere Produs

Ventilator Mecanic din Aluminiu pentru Semineu sau Soba cu 5 elice

Ventilator mecanic pentru șemineu. Creează o circulație a aerului cald prin colectarea lui dintr-un sobe sau șeminee preîncălzite. Utilizează diferența de temperatură pentru funcționare.

Banda bimetalică din ventilator reacționează la temperatură și reglează funcționarea acestuia, punându-l în mișcare. Nu necesită utilizarea bateriilor sau a unei surse de alimentare suplimentare.

Aplicarea pentru sobe și seminee independente. Temperatură de lucru de la 100 ° C până la 345 ° C. Cu cat temperatura este mai mare, elicele se invart mai repede. Pentru o eficiență maximă, ventilatorul trebuie așezat pe partea superioară a sobei/ventilatorului la marginea din spate, aproape de orificiul de evacuare al hornului.

Ventilatorul este fabricat din aluminiu. Uneltele elastice unice, anodizate, sunt rezistente la coroziune și asigură o circulație excelentă a căldurii. Are un mâner special pentru transportul ventilatorului atunci când este fierbinte.


Caracteristici:

✔ mecanic (nu este nevoie de energie suplimentară).
✔ reduce consumul de combustibil.
✔ îmbunătățește circulația aerului.
✔ concepute pentru sobe și seminee.
✔ are elici anodizate rezistente la coroziune și un mâner special pentru transportul ventilatorului atunci când este fierbinte.


SPECIFICAȚII:

✔ material: aluminiu
✔ domeniul de operare: 60 ° C - 345 ° C
✔ dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 10,5 / 7,5 / 24cm
✔ greutatea ventilatorului: 0,63 kg
✔ greutate cu ambalaj: 0,85 kgAtenție!
Utilizarea ventilatorului la temperaturi de peste 345 ° C poate deteriora, ceea ce nu este acoperit de garanție. Se recomandă utilizarea unui termometru pentru a controla temperatura sobei/ventilatorului. Când utilizați un ventilator, nu lăsați-l la îndemâna copiilor. Pentru a deplasa ventilatorul, utilizați mânerul dedicat.


Producator:Kaminer
Cod:MXY28-9596
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Altii au cumparat si...