Placa de Indreptat Parul cu Invelis Ceramic Mesko, Putere 350W, Culoare Negru

Producator: Mesko
39.99 RON
Scurta descriere:
Uneori, peria și uscătorul nu sunt suficiente atunci când doriți să vă aranjati parul. Orice ploaie, aer umed sau temperaturi ridicate fac părul rebel. Placa va avea grija nu numai de aspectul ...
ADL-MS 2315
18 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Placa de Indreptat Parul cu Invelis Ceramic Mesko, Putere 350W, Culoare NegruUneori, peria și uscătorul nu sunt suficiente atunci când doriți să vă aranjati parul. Orice ploaie, aer umed sau temperaturi ridicate fac părul rebel. Placa va avea grija nu numai de aspectul parului ci si de sanatatea acestuia.Specificatii:
- Plăci ceramice negre;
- Comutator pornit / oprit;
- Indicator luminos de alimentare;
- Încălzire rapidă (PTC);
- Putere maximă 350W;
- Putere nominală 20W;
- Cablu de alimentare rotativ,360 grade;
- Dimensiunile plăcilor ceramice: 23x90mm;
- Alimentare: 220-240V ~ 50 / 60Hz.

Ceramica este cheia!Uscatul frecvent al părului cu temperaturi ridicate dauneaza firului de par. Cu toate acestea, dacă utilizați dispozitivul potrivit, nu veți deteriora structura părului iar parul dvs va arata mai bine. Dispozitivul de îndreptat părul cu plăci ceramice este cea mai bună alegere, indiferent de starea părului. Materialul din care a fost făcut este sigur chiar și pentru părul vopsit. Puterea dispozitivului de până la 350 W vă va permite să creați rapid o coafură fără a deteriora firele. Plăcile ceramice de 23x90 mm vor apăsa ușor firele de păr în timpul îndreptării și nu le vor trage.Utilizarea intuitivă.Marele avantaj al acestui îndreptător este că se încălzește foarte repede. Acest lucru funcționează bine atunci când suntem în vacanță sau trebuie să aranjam părul rapid înainte de a merge la muncă. Cablul 360 rotativ facilitează utilizarea aparatului chiar și într-o baie de dimensiuni mici. Lampa de control și comutatorul de pornire / oprire sunt amplasate într-un loc ușor accesibil și facilitează controlarea regulată a dispozitivului. Mânerul ergonomic vă permite să o utilizati usor si in siguranta.


Producator:Mesko
Cod:ADL21-MS 2315
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.