Masuta tip Suport Portabil pentru Laptop si Mouse, Cooler incorporat, Picioare Pliabile si Unghi Reglabil, Culoare Negru

Producator: Palmonix
83.99 RON
Scurta descriere:

Picioarele reglabile pot fi setate in pozitii diferite , prin urmare, acesta se poate utiliza in locuri diferite, de exemplu, asezat pe un scaun sau culcat in pat.

MXY-6224
Momentan Indisponibil

Cumpără împreună

Descriere Produs

PORTABILA - datorita marimii compacte si a picioarelor pliabile, puteti sa il luati cu dvs. intr-o calatorie sau oriunde altundeva; cand este pliat, ocupa un spatiu relativ mic. Fabricat din aluminiu si plastic.

SPECIFICATII - dimensiunile mesei pliate dimensiuni (lungime / latime / inaltime) 27/48 / 48cm; greutate 1,45 kg.

COOLING PAD - alimentat prin USB, reduce riscul supraincalzirii

REGLARI / AJUSTARI - Reglarea inclinarii pentru usurinta de utilizare, confort sporit si clapa de blocare laptop determina stabilitatea acestuia pentru a nu aluneca de pe masa.

Picioarele reglabile pot fi setate in pozitii diferite , prin urmare, acesta se poate utiliza in locuri diferite, de exemplu, asezat pe un scaun sau culcat in pat.

MOUSE PAD - poate fi montat pe lateral, are un efect pozitiv asupra confortului si sanatatii incheieturilor (acestea nu obosesc).

SPECIFICATII:

  • culoare: negru.
  • dimensiunile mesei pliate (lungime / latime / inaltime) 27/48 / 48cm
  • Greutate: 1,45 kg.
  • Greutate cu ambalaj: 1.69kg.
  • Material: aluminiu si plastic
  • Unghi reglabil de inclinare


Prin intermediul picioarelor reglabile, pliabile, veti seta masa la cerintele dvs. si veti imbunatati confortul de utilizare. Puteti folosi masa de laptop in mai multe pozitii. Posibilitatea de a monta un Mouse Pad pe partea laterala ofera confort in utilizare. Suprafata mesei este din aluminiu, iar picioarele sunt realizate din plastic. Datorita acestui fapt, este un produs stabil, durabil si usor in acelasi timp.


Un alt avantaj este posibilitatea de reglare a unghiului de inclinare a mesei ( de la 0 ° la 180 °), si doua cleme mici in fata, care mentin laptopul impiedicand deplasarea acestuia.
Producator: Palmonix
Cod: MXY12-6224
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.