Cooler laptop 9-17", reglabil, 5 ventilatoare, 2xusb, cu ecran LCD, negru

Producator: IsoTrade
89.99 RON
Scurta descriere:
Proiectat pentru laptopuri de la 9 la 17 '' . Construcția extrem de solidă și durabilă va suporta cu ușurință greutatea laptopului. Prevazut cu un ecran LCD multifuncțional, datorită căruia ...
MXY-9740
19 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Cooler laptop 9-17", reglabil, 5 ventilatoare, 2xusb, cu ecran LCD, negruProiectat pentru laptopuri de la 9 la 17 '' . Construcția extrem de solidă și durabilă va suporta cu ușurință greutatea laptopului.
Prevazut cu un ecran LCD multifuncțional, datorită căruia putem manevra cu ușurință între moduri și nivelurile de putere ale dispozitivului. Echipat cu 5 ventilatoare cu functionare silentioasa, datorită cărora se reduce temperatura componentelor laptopului, ceea ce îi va prelungi viața.
6 niveluri de ventilatie și 3 moduri de funcționare - ventilatoarele din dispozitiv asigură o funcționare liniștită și eficientă, astfel încât sa nu fiti deranjati .
Padul de răcire vă permite să lucrați în trei moduri diferite în timpul cărora funcționează: toți ventilatorii, patru mici ventilatoare amplasate pe părțile laterale, ventilatorul principal situat în centru.REGLAREA- suportul de răcire vă permite să reglați unghiul de înclinare până la 5 grade! În plus, un ecran LCD arată modul de lucru actual.
Datorită afișajului LCD și butoanelor amplasate pe micul panou de control, puteți manevra cu ușurință între moduri și niveluri de putere.Pentru a modifica intensitatea fluxului de aer, apăsați butonul '' + '' sau '' - '', în timp ce pentru a seta modul selectat, trebuie să mențineți butonul pentru a porni dispozitivulSPECIFICATII:
- culoare de fundal: roșu;
- pentru laptop cu dim: 9 "-17";
- material: ABS + plasă metalică;
- alimentare: cablu USB (inclus cu suport);
- tip rulment: hidraulic;
- număr de porturi USB: 2;
- dimensiuni suport (lungime / lățime / înălțime): 30 / 36,5 / 4cm;
- greutate: 775g;
- greutate cu ambalaj: 1.115kg.


Producator:IsoTrade
Cod:MXY31-9740
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Altii au cumparat si...