Aparatul solar pt. combaterea furnicilor, cartitelor si soarecilor 400-800 Hz ManiaMall Cars

Producator: GLOBIZ
165.59 RON
Scurta descriere:
Aparatul inovativ de combaterea a furnicilor, cartitelor si a soarecilor este un produs excelent al marcii ISOTRONIC., Functioneaza cu celula solara, este portabil si foarte eficient fara utilizarea v...
CRD-GLOF55657
100 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Aparatul solar pt. combaterea furnicilor, cartitelor si soarecilor 400-800 Hz ManiaMall Cars

Aparatul inovativ de combaterea a furnicilor, cartitelor si a soarecilor este un produs excelent al marcii ISOTRONIC., Functioneaza cu celula solara, este portabil si foarte eficient fara utilizarea vreunor substante chimice, fiind astfel si deosebit de ecologic., Cu acest aparat ati intrat in posesia unui sistem de combatere foarte modern. Aparatul genereaza oscilatii cuart  la intervale de 40 sec. in domeniul de frecvente de 400-800 Hz ± 50 Hz. Frecventele generate in acest mod special, cu ocazia testelor efectuate in spatiu liber au demonstrat eficienta pt. o suprafata de cca. 700 m2. Aceasta valoare poate varia in functie de proprietatile solului. Deoarece sunetele din acest domeniu de frecvente este dezagreabil pt. majoritatea vietuitoarelor din sol, ele vor migra in alte locatii de la spatiul afectat de sunete. Totodata, vietuitoarele folositoare nu sunt afectate negativ de aceste sunete., Domeniul de utilizare al acestui aparat este in gradini, terenuri arabile, sau orice alte locatii din aer liber, unde prezenta vietuitoarelor din subsol nu este dorita. Electronica executata cu precizie si celula solara eficienta asigura functionare constanta si in conditii de cer noros, cu iluminare precara., Aparatul combate eficient popandaii, cartitele, furnicile, serpii si alte vietuitoare ale subsolului.  , , Alimentare                                                    1 buc. acumulator NiMh AAA, 1,2V, 300mAh (accesoriu), Carcasa aparatului                                        rezistenta la intemperii, tarus stabil din aluminiu, Raza de actiune                                            Circa 700 m2 in functie de calitatea solului, Domeniu de frecventa                                   cca. 400-800 Hz ± 50 Hz, reglaj automat, Functionare                                                  Comutator mod de lucru, buton On/Off,, Interval de timp                                             cca 3-4 sec activ, cca. 40 sec. pauza, Autonomie                                                    cca. 6 zile fara incidenta de lumina, Capacitate de lucru                                       Functionare si incarcare instantanee, chiar cu incidenta minima de lumina, Temperatura de lucru                                    -20°C +50°C, Umiditate relativa                                          ≤ 90% Urel., Temperatura de stocare                                -5C°+50°C, Umiditatea de stocare                                   ≤ 90% Urel.

Pieces: 1;

, ,


Produs de o deosebita calitate, in ambalaj corespunzator produs pentru brand-uri cunoscute din uniunea europeana! Transport 19 lei oriunde in Romania, indiferent de numarul de kilometri! 
Producator:Globiz
Cod:CRD-GLOF55657
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.