BURGHIU CENTRARE CU ZENCUITOR SI LIMITATOR 5/7MM Profi Tools

Producator: POLONIA
27.99 RON
Scurta descriere:
Burghiu centrare 5 mm, suport zencuitor 7 mm Cheie negativa pentru fixarea burghiului de centrare in suportul zencuitor Se spune că un om gospodar trebuie să se descurce la orice în propria ca...
RPFX-26172
1 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

BURGHIU CENTRARE CU ZENCUITOR SI LIMITATOR 5/7MM Profi Tools

Burghiu centrare 5 mm, suport zencuitor 7 mm
Cheie negativa pentru fixarea burghiului de centrare in suportul zencuitor

Se spune că un om gospodar trebuie să se descurce la orice în propria casă sau curte. Indiferent că trebuie să schimbe un bec, o priză sau să repare ușa unui dulap, e nevoie de unelte. Iar dacă ești o persoană creativă care mai recondiționează chiar mobilierul, decorezi singur casa sau o zugrăvești, atunci e clar că ai nevoie de niște truse cu scule bune.


Astfel, dacă simți că nu ai uneltele necesare atunci când ai nevoie de ele, atunci sigur ar trebui să îți iei una sau mai multe truse. Asta deoarece nu știi niciodată când vei avea nevoie de o anumită unealtă. Este foarte important să ai o trusă cu scule bună la tine în casă deoarece nu știi niciodată când vei avea nevoie de ea. ManiaMall.ro va pune la dispozitie colectia de produse Profi Tools in care veti gasit scule bune si ieftine importate din UE si cu garantie, cam tot ce aveti nevoie pe langa casa.
Producator:POLONIA
Cod:RPFX-26172
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.