Kit antipana cu compresor si cu solutie antipana incorporata 450 ml - Slime Kft Auto

Producator: SLIME
355.30 RON
Scurta descriere:
Descriere? ? ? ??? ? ?? Cu ajutorul kitului Slime Safety Repair pentru reparatia penelor de cauciuc poate fi evitata schimbarea dificila a anvelopelor in caz de pana. Kitul contine toate instrumentele...
BIT1B-1800333
5 in stoc
Livrare in 3 zile
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Kit antipana cu compresor si cu solutie antipana incorporata 450 ml - Slime Kft Auto

Descriere? ? ? ??? ? ??
Cu ajutorul kitului Slime Safety Repair pentru reparatia penelor de cauciuc poate fi evitata schimbarea dificila a anvelopelor in caz de pana. Kitul contine toate instrumentele necesare pentru astuparea unei sau mai multor gauri de dimensiuni de pana la 6 milimetri aparute pentru a putea folosi din nou anvelopa masinii.? ? ? ? ? ??
?
Kitul SlimeSafetyRepair functioneaza automat, trebuie doar sa conectati cablul la locul potrivit si sa porniti compresorul. Lichidul folosit pentru repararea penelor nu afecteaza senzorile de presiune si nu duce la pierderea garantiei.
?
Caracteristici
- utilizare rapida si simpla
- ocupa putin spatiu
- 450ml de lichid suficient pentru o anvelopa de pana la 20 de toli
- flacon refill
- compresor care poate fi folosit cu sau fara lichid (12V) cu indicator de presiune
- lichidul nu contine substante toxice?
- compresorul umfla anvelopa in 7-8 minute
?
Utilizare
Verificati anvelopa si in cazul in care este posibil indepartati obiectul care a provocat leziunea. Selectati functia AIR+SEALANT, conectati capatul filetat al cablului la valva anvelopei, astfel prin fluxul de aer lichidul pentru repararea penelor ajunge in anvelopa. Conectati racordul de 12V la priza brichetei din masina, apoi porniti compresorul cu ajutorul butonului verde aflat pe acesta. Continutul flaconului va ajunge in anvelopa in cateva secunde. Valoarea recomandata a presiunii in anvelopa difera de la o masina la alta, puteti obtine mai multe informatii cu privire la acest lucru daca verificati datele din tabel de pe pragul usii din partea soferului.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
?
Mentiune: in cazul repararii cu succes a unei pene se recomanda ca dupa parcurgerea a cativa kilometri sa verificati presiunea din anvelopa. Roata trebuie sa se roteasca putin pana lichidul ajunge in toate partile si astupa gaurile. Inginerii Slime nu recomanda sa parcurgeti o distanta mai mare de 800 kilometri cu anvelopele reparate. Inainte de depasirea acestei distante duceti masina la service.
?
?
?
Slime, substanta verde - protectia anti-pana la cel mai inalt nivel!
?
In decursul ultimilor 20 de ani, Slime a devenit lider pe piata produselor destinate protectiei impotriva penelor de cauciuc. Produsele reprezinta tehnologia cea mai moderna: sunt solubile in apa, nu au continut otravitor, au caracteristici ignifuge si sunt realizate din materiale ecologice oferand protectie eficienta impotriva penelor de cauciuc. Lichidul Slime este un amalgam patentat de fire elementare speciale, aderente, polimeri si alte bondinguri care ofera o protectie eficienta pe o perioada de doi ani impotriva penelor de cauciuc. La sisteme fara camera (TUBELESS sau UST) este eficient pana la o gaura de 6 mm, iar la cele cu camera pana la 3mm. Lichidul verde functioneaza intr-un interval larg de temperaturi (de la -37 ?C pana la + 82 ?C).
Producator:SLIME
Cod:BIT2B-1800333
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Altii au cumparat si...