Lampă de ghidare LED cu senzor tactil ManiaMall Cars

Producator: Phenom
14.38 RON
Scurta descriere:
Lampă de ghidare cu senzor tactil, unul din produsele de calitate ale mărcii Phenom. Se poate amplasa fix, dar se poate utiliza şi ca sursă de iluminare portabilă. Datorită sistemului de LED –...
CRD-GLOF20250
100 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Lampă de ghidare LED cu senzor tactil ManiaMall Cars

Lampă de ghidare cu senzor tactil, unul din produsele de calitate ale mărcii Phenom. Se poate amplasa fix, dar se poate utiliza şi ca sursă de iluminare portabilă. Datorită sistemului de LED –uri Super SMD, se obţine o intensitate luminoasă extremă, la un consum de energie foarte redus. Comanda prin senzorul tactil oferă o mânuire extrem de comodă, oferind şi posibilitatea reglării intensităţii luminoase. Funcţionează cu 3 buc. baterii AAA (nu este accesoriu). Ideal pt. utilizarea în locuinţe, magazii, pivniţe, sau în orice locaţie chiar fără acces la reţeaua electrică., , Comandă tactilă, Intensitate reglabilă, Tehnologie  LED Super SMD, , Uşor de instalat, Economicos, Culoare albă, , Sursa de lumină: 1 buc. LED Super SMD, Comanda: tactilă, Intensitate variabilă: DA, Culoare: albă, Alimentare: 3x AAA (nu este accesoriu), Fixare: 1 buc şurub (nu este accesoriu)

Pieces: 1;

, ,


Produs de o deosebita calitate, in ambalaj corespunzator produs pentru brand-uri cunoscute din uniunea europeana! Transport 19 lei oriunde in Romania, indiferent de numarul de kilometri! 
Producator:Phenom
Cod:CRD-GLOF20250
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.