Lampa solara de exterior cu 48 LED-uri, detector de mișcare, impermeabila, negru

22.99 RON
Scurta descriere:
Lampa solara de exterior cu 48 LED-uri, detector de miscare, impermeabila, negru Iluminatul adecvat asigura utilizarea confortabila a trotuarelor...
MXY-8814
13 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Lampa solara de exterior cu 48 LED-uri, detector de miscare, impermeabila, negru


Iluminatul adecvat asigura utilizarea confortabila a trotuarelor pietonale pe timp de noapte si siguranta utilizatorului.

Utilizarea unei lampi solare de perete va oferi suficienta lumina inainte de a intra in casa, garaj, subsol sau orice alta locatie in care vizibilitatea este limitata semnificativ dupa apusul soarelui.

Lampa COB contine pana la 48 de LED-uri!

Este echipat cu un senzor care aprinde lumina atunci cand este detectata miscare. Acest lucru va face ca lampa sa se aprinda imediat ce va apropiati de ea si nu este nevoie sa o porniti manual.

In plus, aparatul dispune de un senzor care detecteaza modificarea intensitatii luminii si activeaza lampa in cazul in care lumina este insuficienta, adica dupa apusul soarelui.

Dispozitivul este alimentat de o baterie interna reincarcabila care se incarca printr-un modul solar. Aceasta inseamna ca dispozitivul nu necesita intretinere dupa instalare.

Asamblarea usoara este garantata de diblul de montaj furnizat. Acest lucru permite lampii sa fie atasata permanent pe orice suprafata. Lampa este conceputa pentru utilizare in aer liber si trebuie expusa la lumina directa a soarelui in timpul zilei pentru a incarca eficient acumulatorul.


Specificatii:

Panou solar

Baterie Li-ion: 3.7V, 1200mAH

Senzor de noapte: <10 lx

Unghi de miscare: 90 ° ~ 120 °

Timp de intarziere: 15 s.

Comutator: OFF / AUTO

Mod de iluminare: --OFF / --Lumina

Dimensiuni: 124 x 95 x 48 mm (l x l x h)

EAN: 5902802912251

Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.