Profil U din aluminiu pt. benzi LED 1000x17x8mm ManiaMall Cars

Producator: GLOBIZ
27.37 RON
Scurta descriere:
Se utilizeaza pt. montarea, sustinerea si mascarea benzilor LED. Asigura racirea benzilor. LED precum si protectia acestora impotriva prafului, a umiditatii si a influentelor mecanice. Asigura o preze...
CRD-GLOF41010A1
100 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Profil U din aluminiu pt. benzi LED 1000x17x8mm ManiaMall Cars

Se utilizeaza pt. montarea, sustinerea si mascarea benzilor LED. Asigura racirea benzilor. LED precum si protectia acestora impotriva prafului, a umiditatii si a influentelor mecanice. Asigura o prezenta exclusiva., Ecranul de protectie se poate comanda in varianta transparenta sau opaca., , Domeniu de utilizare:, Iluminatul decorativ pt. mese de lucru pt. bucatarii, Iluminatul decorativ sub bordurile de parchet, Iluminatul decorativin rosturile de faianta, Iluminatul decorativ pt. rafturile si vitrinele magazinelor, Iluminatul decorativ pt.baruri, localuri, discoteci, In toate locatiile, unde nu este posibila montarea benzilor LED fara protectie, Lungime: 1000 mm, Dimensiune: 17 x 8 mm, Dimensiunea benzii LED: 11 mm, Profil: model U, Cantitatea minima pt. livrare: 5 buc.

Pieces: 1;

, ,


Produs de o deosebita calitate, in ambalaj corespunzator produs pentru brand-uri cunoscute din uniunea europeana! Transport 19 lei oriunde in Romania, indiferent de numarul de kilometri! 
Producator:Globiz
Cod:CRD-GLOF41010A1
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.