Spray primer pentru suprafete plastice 400ml - Gri Wesco Kft Auto

Producator: WESCO
39.00 RON
Scurta descriere:
Spray primer pentru suprafete plastice 400ml - Gri Wesco Producator WESCO Cantitate 400 Cod Culoare : Auto Renolak spray este conceput pentru a retusa vopseaua caroseriei masinii dumneavoastra pent...
BIT1B-W080201E
9 in stoc
Livrare in 3 zile
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Spray primer pentru suprafete plastice 400ml - Gri Wesco Kft Auto

Spray primer pentru suprafete plastice 400ml - Gri Wesco

Producator WESCO

Cantitate 400

Cod Culoare :

  • Auto Renolak spray este conceput pentru a retusa vopseaua caroseriei masinii dumneavoastra pentru a acoperi mici imperfectiuni sau zgaraieturi .
  • Auto Renolak are drept caracteristici un luciu radiant si persistent cu o rezistenta foarte buna la intemperii . Aditional vopseau este rezistenta la diluanti .
  • Instructiuni de folosire :
  • -Curatati suprafata de orice urma de murdarie aplicati primul strat sub forma de primer . Agitati recipientul timp de cateva minute inainte de utilizare . Tineti spray-ul in pozitie verticala si aplicati vopseaua de la o distanta de aproximativ de 25 cm . Aplicati in strat subtire si repetati actiunea de 2- 3 ori la interval de aprox 45 ???? 50 de minute daca este nevoie de mai multe aplicari.
  • -Dupa utilizare este recomandat sa intoarceti spray-ul cu capacul in jos si pulverizati pentru cateva secunde . Astfel eliminati resturile de vopsea din interiorul tubului de pulverizare in acest fel veti putea reutiliza spray-ul .

?

Producator:WESCO
Cod:BIT2B-W080201E
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.