Spray protectie impotriva rozatoarelor Liqui Moly, 200ml Kft Auto

Producator: LiquiMoly
56.99 RON
Scurta descriere:
Se pulverizeaza produsul pe piesele din plastic si cauciuc de pe partea exterioara a podelei masinii. Se repeta operatiunea la fiecare doua saptamani. Atentie! in cazul unei aerisiri insuficiente se p...
BIT1B-LM1515
2 in stoc
Livrare in 3 zile
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Spray protectie impotriva rozatoarelor Liqui Moly, 200ml Kft Auto

Se pulverizeaza produsul pe piesele din plastic si cauciuc de pe partea exterioara a podelei masinii. Se repeta operatiunea la fiecare doua saptamani.

Atentie! in cazul unei aerisiri insuficiente se pot forma amestecuri explozive. Daunator pentru organismele acvatice, poate cauza avea daunatoare de lunga durata in mediul acvatic. Contactul repetat cu pielea poate conduce la o piele aspra si crapata. Vaporii pot cauza somnolenta si ameteala. Nu inhalati vaporii/aerosolul. Nu lasati sa ajunga in canalizare. Reziduurile si recipientul gol trebuie eliminate in mod corespunzator. in caz de inghitire contactati imediat medicul si aratati-i ambalajul sau eticheta. Utilizati doar in spatii bine aerisite. Evitati aruncarea in mediul inconjurator. Respectati instructiunile/ consultati fisa de securitate.

Recipient sub presiune: a se proteja de razele solare si a nu se expune la temperaturi ce depasesc 50°. A nu se gauri sau arde dupa folosire. A nu se pulveriza in directia flacarilor sau pe materiale incandescente. A se depozita departe de surse inflamabile. Fumatul interzis. A nu se lasa la indemana copiilor.

Extrem de inflamabil!

Producator:LiquiMoly
Cod:BIT2B-LM1515
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Altii au cumparat si...