Spray reflectorizant pentru materiale textile, haine, rucsac, incaltaminte Albedo Invisible Bright, 200ml Kft Auto

Producator: AutoLux
172.50 RON
Scurta descriere:
Spray reflectorizant pentru materiale textile, haine, rucsac, incaltaminte Albedo Invisible Bright, 200ml -Nu este permanent -Reflecta foarte puternic lumina in intuneric. -Este special creat pentru ...
BIT1B-1590151
2 in stoc
Livrare in 3 zile
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Spray reflectorizant pentru materiale textile, haine, rucsac, incaltaminte Albedo Invisible Bright, 200ml Kft Auto

Spray reflectorizant pentru materiale textile, haine, rucsac, incaltaminte Albedo Invisible Bright, 200ml

  • -Nu este permanent
  • -Reflecta foarte puternic lumina in intuneric.
  • -Este special creat pentru a fi aplicat pe materiale textile

Albedo100 Invisible Bright este un spray cu proprietati de reflexie a luminii destinata aplicarii pe materiale textile.Acest spray nu este vizibil pe timp de zi insa pe timp de noapte suprafata pe care este aplicat devine reflectorizanta.

Sugesti de aplicare

Efectul de reflexie este de ajutor cand iesiti la o plimbare de seara fie pe jos fie cu bicicleta, acesta va va face vizibil fata de ceilalti participanti la trafic.

Aceste creste vizibilitatea si siguranta dumneavoastra si a copiilor dumneavoastra in trafic doar aplicandul pe haine sau pe alte elemente textile cum ar fi incaltamintea, rucsacul , etc.

Albedo100 Invisible Bright functioneaza cel mai bine daca este aplicat pe textile naturale si textile ce au in componenta bumbac sau lana.

Nu se recomanda a se folosi pe imbracaminte din piele sau imitatie piele .

Cum functioneaza acest spray?

Spray-ul Albedo100 Invisible Bright creaza o suprafata fina ce este invizibila pe timp de zi insa reflectorizanta pe timp de noapte.Vopseaua reflecta in directia de unde este sursa de lumina.Asta inseamna ca doar persoana din spatele sursei de lumina va vedea reflexia.

Puteti testa acest efect de reflexie , aplicand o sursa de lumina spre suprafata pe care ati aplicat spray-ul sau puteti urmari dintr-o masina aflata la distanta cu farurile pornite.

Cum se foloseste acest spray ?

1- Intotdeauna folositi spray-ul in spatii deschise sau in incaperi bine ventilate. Agitati flaconul circa un minut inainte de aplicare. Deasemenea mai este necesar sa il agitati si in timpul aplicarii.

2- Dupa ce l-ati agitat aplicati imediat de la o distanta de aproximativ 30 de centimetri. Flaconul trebuie tinut in pozite verticala cu pulverizatorul in partea de sus.Nu trebuie sa reaplicati pe aceasi zona de mai multe ori vopseaua, o singura data fiind de ajuns.Se usuca in cateva minute la temperatura normala a camerei .

3- Dupa aplicare trebuie curatat pulverizatorul , tineti spray-ul in pozitie verticala cu pulverizatorul in jos si apasati pe acesta 1-2 secunde.

Important! Vopseaua aplicata dispare dupa spalare, si nu afecteaza culoarea sau suprafata materialelor pe care este aplicat.Efectul acestui spray dureaza aproximativ o saptamana dupa aplicare in functie de sprafata pe care este aplicat si de timpul cat imbracamintea pe care este aplicat este purtata.

 

 

"Producator:AutoLux
Cod:BIT1B-1590151
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.