Vog und Arths - Cântar de bucătărie, 5 kg, model „inimă” ManiaMall Cars

Producator: Vog und Arths
73.90 RON
Scurta descriere:
Accesoriu practic la orice operaţie de gătit sau copt. Cântăriţi cu precizie ingredientele. Acest cântar este pe cât de precis, tot atât de estetic, fiind un accesoriu trendy al bucătăriei.,...
CRD-GLOF57267K
100 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Vog und Arths - Cântar de bucătărie, 5 kg, model „inimă” ManiaMall Cars

Accesoriu practic la orice operaţie de gătit sau copt. Cântăriţi cu precizie ingredientele. Acest cântar este pe cât de precis, tot atât de estetic, fiind un accesoriu trendy al bucătăriei., ,     Taler din sticlă, ,     Butoane tactile, ,     Manevrare uşoară, ,     Unităţi de măsură: g, kg, lb, oz, ,     Funcţie tara, ,     Decuplare automată, ,     Uşor de curăţit, , Unităţi de măsură:        g, kg, lb, oz, , Funcţie tara:     Da, , Iluminare de fundal-afişaj:         Nu, , Limită de măsurare:      5 kg, , Precizia de citire: 1 g, , Dimensiuni:      15 x 21,5 cm, , Sursa de energie:         1 buc. baterie CR2032 - 3V (accesoriu)

Pieces: 1;

, ,


Produs de o deosebita calitate, in ambalaj corespunzator produs pentru brand-uri cunoscute din uniunea europeana! Transport 19 lei oriunde in Romania, indiferent de numarul de kilometri! 
Producator:Vog und Arths
Cod:CRD-GLOF57267K
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.