Hamac Dublu pentru 2 Persoane cu Cablu si Sac Depozitare, Dimensiuni 160x195cm, Capacitate 200kg

Producator: IsoTrade
70.99 RON
Scurta descriere:
Hamac dublu de gradina + 2 x cablu rezistent + sac depozitare, dimensiuni hamac 160 x 195 cm, sarcina maxima 200KgSuper confortabil! Nu este nimic mai bun decât relaxarea în sânul naturii, într-un...
MXY-1127
100 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Hamac Dublu pentru 2 Persoane cu Cablu si Sac Depozitare, Dimensiuni 160x195cm, Capacitate 200kgHamac dublu de gradina + 2 x cablu rezistent + sac depozitare, dimensiuni hamac 160 x 195 cm, sarcina maxima 200Kg


Super confortabil! Nu este nimic mai bun decât relaxarea în sânul naturii, într-un hamac moale! Legați doar cele două capete ale hamacului la copaci sau posturi robuste și vă puteți bucura de confort. Hamacul este potrivit pt doi oameni!


Comoditate maximă!

Hamacul este fabricat din material durabil (bumbac gros cu amestec de poliester), precum și cordoane groase. Materialul poate fi spălat în mașină. Hamacul este rezistent, dar în același timp in materia pătrunde în aer, astfel încât odihna in acesta va fi deosebit de plăcută.

Datorită sacului atașat, hamacul pliat ocupă un spațiu foarte mic și îl puteți lua cu dvs. peste tot, de exemplu intr-o călătorie, pe plajă etc. Este ușor de păstrat.

Hamacul poate fi ușor rulat și, după ce a fost pus în sac, îl puteți purta pe umăr, ca o geantă.

Hamac se poate suspenda aproape PRETUTINDENI !

Este suficient să legați ambele capete de o suprafață stabilă - cârlige, stâlpi sau copaci. Perfect pentru suspendarea pe terasă. Chiar dacă nu aveți o casă cu grădină, vă puteți bucura încă de o odihnă confortabilă in hamac - doar o suspendati hamacul pe balcon sau chiar în cameră.


Sarcina maximă: ~ 200 kg

Setul cuprinde:

* hamac
* sac
* 2 x cablu durabil pentru suspendarea hamacului, fiecare cu lungimea de aproximativ 200 cmProducator:IsoTrade
Cod:MXY5-1127
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.