Proiector Laser LED Tip Shower 3D Ambiental Interior/Exterior cu 8 Efecte de Lumini Miscatoare si Telecomanda

Producator: GTL
147.99 RON
Scurta descriere:
Proiector Laser LED Tip Shower 3D Ambiental Interior/Exterior cu 8 Efecte de Lumini Miscatoare si Telecomanda Star Shower este o inovaţie pe plan...
GTL-R22G
6 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Proiector Laser LED Tip Shower 3D Ambiental Interior/Exterior cu 8 Efecte de Lumini Miscatoare si Telecomanda


Star Shower este o inovaţie pe plan mondial în domeniul decoraţiilor de iluminat. Acest sistem de lumină laser genial cu potop de stele, într-o secundă vă poate crea o fabuloasă imagine de basm dumneavoastră şi copiilor, fie în interiorul fie în exteriorul casei. Star Shower este o inovaţie pe plan mondial în domeniul decoraţiilor de iluminat Ideal pentru Sărbătorile de Crăciun, An Nou, reuniuni de familie, petreceri, aniversări, dar şi cu ocazia specială a diferitelor evenimente de peste an.De ce este special acest proiector Star Shower ?

Ei bine, achizitionand acest laser Shower, cu siguranta sarbatorile vor avea mult mai multa "culoare" de acum inainte. Reprezentand un ornament pentru casa, Star Shower poate fii fixat atat in interiorul casei cat si in exteriorul acesteia, pentru a oferi momenten magice familiei dumneavoastra.

Mod de utilizare:

Datorita suportului in forma de tepusa, acest proiector Shower se poate fixa foarte usor oriunde in zapada sau in pamant, pentru a proiecta cu succes o multime de efecte si jocuri de lumini. Functioneaza intre -20 si +40 grade.

Laserul de gradina impermeabil in culorile rosu si verde, cu control la distanta de 230V, este un dispozitiv care poate fi utilizat in interior si exterior.

Zeci de raze laser puternice si vizibile, rosi - verzi, lumineaza copaci, plante si cladiri la o distanta foarte mare.

Carcasa robusta din metal zincat pentru rezistenta la apa si praf.


Specificatii:

- Material: metal galvanizat

- Putere: Cablu de alimentare lung aprox. 4,85m

- putere maxima: 30w

- Tensiune: 230 V

- grad ridicat de protectie IP65

- unghi reglabil

- 8 efecte de lumini

- Culoare laser: verde, rosu

- suprafata maxima de acoperire cu laser 20m x 20m = 400 mp

- Temperatura de lucru: de la -20 ° C la 40 ° C

- Telecomanda inclusa

O privelişte magnifică atât în casă cât şi înafara casei!


Caracteristica deosebită a sistemului, constă în faptul că trebuie doar să conectaţi alimentatorul la reţeaua electrică, şi casa dumneavoastră poate străluci ca niciodată înainte, mai mult, şi vecinilor li se va tăia respiraţia! Este vorba de o singură lampă, dar odată aprins Star Shower, dă o lumină cu mii de efecte. Cu ajutorul unui suport prelungitor, puteţi fixa confortabil Star Shower în zăpadă sau în pământ. Indiferent cât de aproape sau departe fixaţi Star Shower, întotdeauna stelele sunt vizibile în mod clar, nu contează cât înalt, scund, sau lat e obiectul pe care îl luminaţi. Star Shower se poate instala oriunde!


Cele mai frumoase efecte de lumină din lume, vă economiseşte sute de lei!


Încă de la cumpărare Shower vă salvează o mulţime de bani. Folosind Star Shower, economisiţi bani încă de la cumpărare, şi economisiţi mult mai mult la factura de curent electric! În plus economisiţi timp preţios, deoarece montarea şi punerea în funcţiune este deosebit de simplă, uşoară şi rapidă! Star Shower este deosebit robust, deoarece dispune de un înveliş din plastic deosebit rezistent la intemperii. Este rezistent la lovituri, soare, ploaie sau zăpadă, şi ce este extraordinar, că nu necesită de nici un fel de întreţinere.

Dacă doriţi un decor cu adevărat unic, Shower este indispensabil! Mii de lumini cu efect holografic 3D, în timp record.
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.