Trusa Surubelnita cu Maner Rotativ, Clichet si 6 Biti Interschimbabili

Producator: IsoTrade
29.99 RON
Scurta descriere:
Caracteristici:APLICAȚIE EXTERIOARĂ - instrumentul are un maner de 1/2 ", care îi permite să utilizeze toate tipurile de capete pentru șuruburi și piulițe cu această dimensiune.CAPETE - BITI -...
MXY-5762
12 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Trusa Surubelnita cu Maner Rotativ, Clichet si 6 Biti Interschimbabili

Caracteristici:
APLICAȚIE EXTERIOARĂ - instrumentul are un maner de 1/2 ", care îi permite să utilizeze toate tipurile de capete pentru șuruburi și piulițe cu această dimensiune.
CAPETE - BITI - capatul special vă permite să utilizați biți, ceea ce mărește cu siguranță domeniul de aplicare al instrumentului.
SPECIFICAȚII - dimensiunile axului principal (lungime / lățime) 16 / 5.5 cm; greutatea setului 880g; numărul de biți: 6; dimensiune maner: 1/2 ".
6 BITI IN SET - setul include 6 biți: 3 plati și 3 in cruce, ceea ce vă permite să lucrați imediat cu ei.
TRUSA - setul vine într-o trusă, care păstrează stabilitatea produselor intr-un loc desemnat.


SPECIFICAȚII:
-dimensiune maner: 1/2 ".
-dimensiunile axului principal (lungime / lățime): 16 / 5,5 cm.
-dimensiunile setului cu ambalaj (lungime / lățime / înălțime): 23 / 7.5 / 6.5 cm.
-greutatea axului principal: 530g.
-greutatea pachetului cu ambalaj: 880g.


Setul include:
-ax principal
-capat pentru biți.
-6 biți:
capat in cruce: 2x36mm.
capat in cruce: 3x36mm.
capat in cruce: 3x65mm.
capat plat: 8x36mm.
capat plat 6x36mm.
capat plat 8x65mm.
-trusa.


Realizarea lucrărilor mecanice și de reparații necesită utilizarea unui echipament adecvat. O provocare specială este strângerea sau slăbirea șuruburilor și a piulițelor mai mari. În acest caz, merită folosită o șurubelniță cu impact care poate face față și celor mai dificile sarcini. Folosind aceasta surubelnita, puteti deșuruba chiar și elementele coapte și dificil de desurubat. Este suficient să aplicați surubelnita de impact cu un capat selectat corespunzător formei și mărimii șurubului sau piuliței și apoi desurubati-l ferm, astfel încât forța de impact este tradusă în mișcare rotativă.


Șurubelnița are o construcție compactă și solidă, care permite funcționarea chiar și într-un mediu de lucru profesionist, cum ar fi service-urile auto. Axul principal este adaptat la 1/2 ". Prin urmare, poate fi folosit cu chei tubulare, care se adaptează bine la diferite tipuri de șuruburi și le permit să fie bine strânse sau deșurubate. Cheia de impact are un mâner special de protecție din cauciuc.

Setul include un capat adaptat pentru montarea biților. Include de asemenea 6 biți: 3 in cruce și 3 plati. Datorită acestui fapt, este posibilă efectuarea cu succes a lucrărilor de reparații ale diferitelor tipuri de mașini și dispozitive.

Instrumentul poate funcționa în mecanica mașinilor. Aceasta va permite o deșurubare eficientă și rapidă a unor șuruburi chiar mari, degradate. Întregul set este într-o carcasa în care fiecare bit are locul sau. Acest lucru permite stocarea convenabilă a setului și previne pierderea elementelor individuale.


Producator:IsoTrade
Cod:MXY14-5762
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.