Trusa Surubelnite de Precizie Torx, 25 Piese si Husa Protectie cu inchidere magnetica

Producator: IsoTrade
40.99 RON
Scurta descriere:
SPECIFICAȚII:-dimensiunile husa (lungime / lățime / înălțime): 10,5 / 6,5 / 2,5 cm.-greutatea setului: 110g.Setul include:-25 elemente (24 capete și 1 maner bază surubelnita).-husa.Repararea d...
MXY-5768
6 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Trusa Surubelnite de Precizie Torx, 25 Piese si Husa Protectie cu inchidere magnetica

SPECIFICAȚII:
-dimensiunile husa (lungime / lățime / înălțime): 10,5 / 6,5 / 2,5 cm.
-greutatea setului: 110g.


Setul include:
-25 elemente (24 capete și 1 maner bază surubelnita).
-husa.


Repararea dispozitivelor electronice moderne necesită nu numai abilități, ci și utilizarea unui echipament adecvat și precis. Producătorii folosesc diferite tipuri de protecție, ceea ce înseamnă că sunt necesare scule suplimentare pentru a le deschide, dificil de găsit în seturile de bază de șurubelnițe. Acest set de șurubelnițe specializate contine 25 de elemente depozitate într-o husă cu închidere magnetica. Fiecare element are un loc propriu, care vă permite să mențineți ordinea și organizarea eficientă a locului de muncă și, astfel, executarea rapidă și precisă. Setul este conceput atât pentru reparații de telefoane, smartphone-uri și tablete, cât și pentru toate celelalte dispozitive și echipamente cu șuruburi.Kitul de service se poate folosi intr-o gamă largă de aplicații și poate fi utilizat cu succes în reparații de bijuterii și ceasornicărie, precum și în repararea echipamentelor electronice sau optice. Perfect pentru reparații mici la domiciliu care necesită șurubelnițe.

Husa conține 24 de capete surubelnita în rânduri de cate 6 bucăți. Fiecare capat este fixat într-un suport special. Pentru a-l scoate, înclinați clapeta de protecție și deplasați vârful la 180 ° până când se află în poziția mai largă a suportului, prin care se va extinde liber. Aceasta este o soluție care ajută la păstrarea unor capete comparativ mici și împiedică pierderea lor.


Producator:IsoTrade
Cod:MXY14-5768
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.